Hide N Seek - мода пак бъгясва.

Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: NoobernatoR
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Hide N Seek - мода пак бъгясва.

Мнение от NoobernatoR »

- Защитата на сървъра я няма никаква.
Влизат си с първия намерен хак / скрипт за скачане и тая простотия дори не го засича. А пък ако го засече само ще изпише, че е хак и няма да го банне.

- Ножа отново бъгва.
Тоя път сме на по-яката оферта предоставена от не знам си кого. Коляне на всякакви разстояния. Видимо по-далече, ама аре ще го коля. В мене стърже ножа, но не хитва дори.

- Проклетия Freeze nade.
Т'ва е по-диво и от ножа. В CT гърми и вместо да го freez-не оно го забавя за 3-4 секунди. Гърми на далечно разстояние от него и го забави за 10 секунди. Това дали ще го замрази или ще забави CT и за колко време ще го забави само тоя дето е писал мода знае, ама надали.

- /knife опцията, за да показва / скрива ножа като Т също не работи.

Другия път с повече мехурчета.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Re: Hide N Seek - мода пак бъгясва.

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Всичките тия проблеми отново изгониха играчите.Фрийза е трагичен.Колкото си по-далече от него - толкова е по-голям шанса да те фрийзне.Ножа и той коля колкото да не е без хич.Защитата да не говорим.Сървъра е трагиедия---^^<<.>>^^---
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: J4m3$oN
Скайп профил: georgi..s
Обратна връзка:

Мнение от georgii.s »

Може да прави проблем на някой карти с хнс не съм се занимавал изобщо ;)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Днес застанах зад един Т който не ме видя и беше като афк. Бях залепен за него а ножа не го хитна.. Freeza е ужасен както и да го погледнеш ако някой се хване да оправя нещо по-добре да го върне както си беше. Взима по ~10 hp, седиш на място 10 секунди за който вече този когото гониш е на края на мапа..
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Обратна връзка:

Мнение от vankata199 »

Аз съм само за тва да се премахне фреез-а - тоест да го фреезне само или да го слолне, а не да ме фреезва за 3 сек и след това да ме пусне и да вървя като бавноразвиващ още 5 секунди. Т.е. през тия 5 сек аз съм в слол, който има нерви да играе този мод на хнс няма проблем, защото моите почти не останаха. Ножа се тая дали ще е оправен или не, то кога е бил на ред че ся да се оплакваме. Всичко върви само и единствено на долу и никой не се взима да оправи нещата, после пишете че няма смс-си и всичко останало. Как да има като никой не си върши работата?! Казват ще го оправим, няма проблем - мапове седят в теми преди месеци и никой дори това не слага. Изобщо не ми се говори за оплаквания, защото не са 1, а са 100 най малко.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Другото с което пречи взимането на ХП е, че има места на който падаш и оставаш на 3/4 хп а като го фреезнеш - умира и не е честно..
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: sdr
Скайп профил: speed.nfs
Обратна връзка:

Мнение от TradingAkCase »

Вчера имаше 2-3 със strafe stalibizators не знам мода кви хакове засича + в хнс админ много рядко влизат да не кажа подчти никога..Чат пат влезнат някой C.A. и след 20-30 мин. ги няма .
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: inappropriate
Обратна връзка:

Мнение от madrid <3 »

Да аз като бях в сървъра един беше с хак изписа, че е с някакъв хак и не го банна, а просто го засече...
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

То и като си бачкаше като хората не засичаше strafe стабилизаторите ама сега не засича въобще.. И на мен почва да ми се губи желанието.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от NoobernatoR »

Поне ще се намери ли някой дето да може да оправи /recentmaps опцията... Има я, ама не бачка ти да видиш...
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от NoobernatoR »

Нови екстри (старите са още активни де...):
- Amx_showip го няма. РАЙ.

Fixed* - amx_gag пази боже...
При СМС Админите Гаг менюто в amxmodmenu е сиво, но може да се гагва през amx_gag в конзолата. Хуу... Добре, че Влади (kr0z) беше налиния да ми махне 5 минутния гаг, който си наковах околко 8 вечерта (по-рано тази вечер), за да видя дали не са ми махнати правата. Ииии кво се оказа, че тоя 5 минутен гаг някак си стана до 26-ти в 00:03 часа. Та 5минутния гаг стана на 1 ден с креативната идея при abc флаговете да се пише Reason вместо гаг опциите.

Fixed* - Спекването на всички играчи също е премахнато
Тая дивотия от къде се измисли ?!?!?! Като почнат се блокват по блоковете и стълбите да хвърляме боб, за да резбереме кой блоква играчите...
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”