Флуд?
Модератор: Развлечения
- Новак

- Ник в играта: точка B3lo i Treva
- Скайп профил: stefan4avdarov
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Флуд?
Ами влизам си в сървъра играя и натискам С за радио команда и ме реконектва във някакъв сървър. После натискам v , което копче съм байнднал за командатa /me пак ме реконектва... Рових по cstrike нищо няма. Кажете какво да направя. (Без ре инстал , плс
) 
точка B3lo вА Чупи
- Respected

Re: Флуд?
Вероятно си хванал slowhacking, потърси в cstrike директорията на играта си файлове с разширение *cfg и там ще намериш дадените промени, които може да са от рода на bind enter connect 127.0.0.1 и прочие. След, като изчистиш от нежеланите редове, то натисни с десен бутон на файла и избери свойства и задай атрибута само за четене.
- LEVSKI SOFIA

- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Ако това не стане просто си преинсталирай цс-а, и повече не влизай във сървър който има Slowhacking, защото постоянно трябва да си я преинсталираш. И на мен така ми се получаваше, преинсталирах я, и сега имам сървъри във които играя редовно, и нямат slowhacking.Excione ツ написа:Вероятно си хванал slowhacking, потърси в cstrike директорията на играта си файлове с разширение *cfg и там ще намериш дадените промени, които може да са от рода на bind enter connect 127.0.0.1 и прочие. След, като изчистиш от нежеланите редове, то натисни с десен бутон на файла и избери свойства и задай атрибута само за четене.
Трий сървърите в които мислиш че има slowhacking, и повече не ги добавяй!

- Respected

- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Дай на read-only из цфг тата и няма да имаш ядове след като премахнеш слоухакинга
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Новак

изтрии си всички .cfg файлове от csstrike, то ти е заразило цфг-то и ти изтеглило от сървъра нали такива "слоухакинг",тоест ти е изтеглило 2-3цфг-та, където в тях пише нали "connect 11.11.11.11:2222" тях като ги изтриеш няма да имаш ядове, после ги сложи на read only както казаха по горе 
- Новак

- Ник в играта: точка B3lo i Treva
- Скайп профил: stefan4avdarov
- Обратна връзка:
Проблема е , момчета , че си преинсталирах цс-а и пак същата работа. Даже и в цфг-тата няма нищо подобно на connect и някакво ай пи
точка B3lo вА Чупи
- Баннат

- Ник в играта: broko
- Скайп профил: doomlights
То не се оправя , защото си инсталирал играта в папка със същото име като старата.Ако не си го направил при новата инсталация , няма как да се рестартират всички конфиги,slowhackin-ги и подобни.точка i B3lo написа:Проблема е , момчета , че си преинсталирах цс-а и пак същата работа. Даже и в цфг-тата няма нищо подобно на connect и някакво ай пи
Инсталирай си пак CS-а в папка с някакво random име , но то да не съвпада със името старата папка.Няма какво друго да е , щом пак ти е същото след като си правил нещата постнати по-горе.