Oплакване от несправедлив бан - W0zzA_

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: .....
Обратна връзка:

Oплакване от несправедлив бан - W0zzA_

Мнение от Swinge[R] »

1. Вашият ник: W0zzA_
2. Сървър: AWP Melee
3. Ник на админа: guzeLka
4. Вашето IP: 79.100.173.196
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата)
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: guzeLka
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Reason: 'Wallhack'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN'
[AMXBans] Your IP: '79.100.173.196'
[AMXBans] =======================================
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) http://dox.bg/files/dw?a=82e81a60e9
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!) http://dox.bg/files/dw?a=592f3b7636 Браво газелке, ще се научите с тези снимки ама ще е късно.. колкото до това извинявай, че те лъгах 2/3 мапа поред, но няма как да ти кажа кой съм. Надявам се да ме разбереш. :) Ето и обещаните снимки на Jiwkov, за които му бях споменал в чатбокса, преди ден/2 правят ми се сами по време на игра, знаете... http://dox.bg/files/dw?a=fbde91e8f8
Последно промяна от Swinge[R] на 16 Мар 2015, 19:01, променено общо 2 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Oплакване от несправедлив бан - W0zzA_

Мнение от JukeCity »

Хак според мен няма. Чист е :)
Последно промяна от Musti на 16 Мар 2015, 19:25, променено общо 1 път.
Причина: + 1 Предупреждение.Недей да пишеш в тема в която дори не си си направил труда да прегледаш демото.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Jiwkov*
Скайп профил: niki_roman
Обратна връзка:

Мнение от Jiwkov* »

А да бе 100 % .. особено как имаше 1 където го следеше аххаха
1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Jiwkov* написа:А да бе 100 % .. особено как имаше 1 където го следеше аххаха
Хахахаха живе стига ма разсмива бе моля ти се, не виждаш ли, че не е само 1 всичките ги следя и ги знам къде са ;) даже и през стените ги виждам на снимките може да видиш...
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Jiwkov* »

Абе не ми се обеснявай бе.. 2-3мин преди да те банне Мария си пролича .. ама не мога да отвора демото да ти дам точната минута , аз и казах да те банне и бана не е грешен.
Juke 10 мин след бана му пишеш , че е чист ?? Ти как по дяволите прегледа демото , при полжение , че то е 1 час ми е много интересно???
?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

От началото не беше интересно и започнах да превъртам, превъртях до последните 5 минути където е бана където Мария си е помислила , че е хак.
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Jiwkov* написа:Абе не ми се обеснявай бе.. 2-3мин преди да те банне Мария си пролича .. ама не мога да отвора демото да ти дам точната минута , аз и казах да те банне и бана не е грешен.
Juke 10 мин след бана му пишеш , че е чист ?? Ти как по дяволите прегледа демото , при полжение , че то е 1 час ми е много интересно???
?
Хахаха продължаваш с глупостите си обаче, добре бе боте демо имаш, снимки имаш и пак се опитваш на бялото, черно да кажеш аз наистина съм потресен от твойта преценка за лал хак чесно ти казвам. Аз, че съм много луд, луд съм, че се правя и играя като хак, правя се ама, че и ти хабер си нямаш от тази игра, наистина ще излезе вярно за 2 ри път ме банваш и ме мислиш за хак.. Нямам какво повече да коментирам глупостите ти, има си демо има си снимки. :)
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Jiwkov* »

Тя снимки не е правила , а твоите снимки не ме касаят. При он/офф .. за снимки недей да ми говориш.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Ice Cold Killer
Скайп профил: IcE.CoLd_KiLLeR
Обратна връзка:

Мнение от ic3coldkiller »

Не знам дали имам право да пиша, ако не изтриите ми мнението :)

Какво не си хак бе, ти супер мазно го следеше този, както каза Живков не ни ги пребутвай тия.
Изображение
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Абе наистина за последно пиша, ти в момента адекватен ли си или не усъзнаваш ли какви неща пишеш и се излагаш пред всички... Как може да ми кажеш, че не ми е правила снимки бе човек, демо имаш снимките съм ти качил, а да не говорим, че и в сървъра беше...мале мале от къде се пръкна бе, от унас умряла верига дет името не и помня даже. Ти сигурно и онея твои авери от там си мислил за хакове :D потресаващ си авера ми, стегни се малко, че се излагаш, че и веригата също..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Мартине , честно казано аз не мисля , че си хак , но защо по дяволите играеш с мерник и се оплакваш брат като знаеш , че е забранено ? :) Дори да се вземе крано решение , че на това демо хак няма , което ще стане така според мен , пак трябва да ти се намали на 1 седмица заради мерника.
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Ко нaмaляне нaли имa еднa кaмaрa бaнове зa wall и пaк влизa и игрaе и после обеснявa кой излaгaл веригaтa.... нямa тaкaвa нaглост.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

iv00 написа:Ко нaмaляне нaли имa еднa кaмaрa бaнове зa wall и пaк влизa и игрaе и после обеснявa кой излaгaл веригaтa.... нямa тaкaвa нaглост.
Разбрали, недоразбрали хора, ако обичат да не пишат. Можеш ли да ми кажеш/покажеш къде според твойте думи виждаш или има някъде мой бан, който не е премахнат от Администратор/глобален админ?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

A ти ще ми покaжеш ли къде в системaтa ти е СМСa зa ънбaн... aйде моля ти се.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Trickster »

1во Игра с мерник(по мнението на 1886 по-горе) - наказуемо
2ро цитат от теб " че се правя и играя като хак, правя се " симулация на хак - наказауемо.
Последните 2 демота с които съответно ти бяха свалени и правата бяха толкова явни, че няма накъде повече(дали си го симулирал или разцъкваш копчето за он/офф това си е твой проблем). Пределно ясни ти бяха правилата щом си бил админ нали? Да не говорим, че трябва да ти пляска по 1 седмица бан само като те видят за активен такъв....ако се сещаш и това е в правилата :) . Като цяло като влизаш в сървъирте играеш със забранение скинове, симулираш хак и всичко това при активен бан сам си направи изводите дали има за какво да се оплакваш!
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Еми попитай и ще ти бъде обяснено не нападай без да си сигурен в нещо.

Пък трикстерчо и ти не знаеш и не си се информирал, колкото до мерника на авпто предпочитам така от колкото по монитора някакви (недоказуеми точици ;)) за скиновете също не виждам някакви по-съществени проблеми... главната причина е лал хака нали така? Има ли лал или не е въпроса на темата. И чакам някой администратор да пише, който е малко по информиран от писалите до момента.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: guzeLka
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Малката ;* »

Мога да ти кажа, че ти цял ден си беше в сървъра и си разцъкваще с хака, надявайки се някой админ да влезе и ти да се възползваш. Като влезнах по обяд статса ти беше 70/8, а като се смени картата (awp_dust2_fundo_ice или нещо такова) и аз като влезнах в игра едвам ги правеше 30/8. (Целиш 1-во да привлечеш вниманието на админа с добрия си статс, след което, докато той те гледа, ти се правиш на чист, поради което ти пада и статса.)ТИ ПРЕЗ АБСОЛЮТНО ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СИ ЦЪКАШЕ С ХАКА, НО СИ ХИТЪР И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И НАГЪЛ, И МАКАР, ЧЕ ЗНАЕШ КЪДЕ СЕ КРИЕ ПРОТИВНИКОВИЯ ОТБОР ТИ УЖ СТРЕЛЯШ СЛУЧАЙНО ПО СТЕНИТЕ/КАШОНИТЕ, КАТО УБИВАШ ИГРАЧА, ЧАК СЛЕД 3-ТИЯ ИЛИ 4-ТИЯ ИЗТРЕЛ. И това го правиш винаги, когато влезе някой админ да те гледа, с целта ТИ да излеждаш невинен като УЖ СЛУЧАЙНО си убил даден играч, но истината е, че ти ДОРИ НЕ СИ СПИРАЛ ХАКА и най-нагло го прикриваш и се правиш на 'PRO'. По едно време разбрах, че си ти, даже и ти писах, а ти започна да ми се правиш на луд... Имаш толкова много моменти, на които си личи, че си с хак. Макар, че не съм контактувала много с теб, докато ти още беше в екипа, винаги съм те уважавала и си ми бил един от фаворитите. Бях си изградила добро мнение за теб и те мислех, че си играч за пример , но с тези твои изцепки и тази твоя наглост ми падна в очите. Не мога да разбера защо продължаваш да се правиш на невинен, при положение, че всички (с малки изключения) знаем, че цъкаш с хак. Вместо да се извиниш на екипа и да започнеш начисто, ти най-нагло продължаваш да претендираш, че си чист??!!
An ugly personality destroys a pretty face.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Trickster »

Swinge[R] написа:Еми попитай и ще ти бъде обяснено не нападай без да си сигурен в нещо.

Пък трикстерчо и ти не знаеш и не си се информирал, колкото до мерника на авпто предпочитам така от колкото по монитора някакви (недоказуеми точици ;)) за скиновете също не виждам някакви по-съществени проблеми... главната причина е лал хака нали така? Има ли лал или не е въпроса на темата. И чакам някой администратор да пише, който е малко по информиран от писалите до момента.
Няма какво да се информирам всичко си е на лице симулация, забранен мерник и влизане след активен бан. Ти самия ставаш жалък с изказванията си "предпочитам така от колкото по монитора някакви (недоказуеми точици ;))" , защото видиш ли си много добър, че чак не можеш да си прецениш къде ти е средата на монитора :thumbsdown: :thumbsdown:
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Jiwkov* »

Мааахнете мерника .. скиновете .. симулирането .. има моментите , в които си проличава , че отново е wall .. но не ми отваря демото със "view" да му направя филмче с моментите.
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Jiwkov* написа:Мааахнете мерника .. скиновете .. симулирането .. има моментите , в които си проличава , че отново е wall .. но не ми отваря демото със "view" да му направя филмче с моментите.
Да аз съм толкова малак, глупав, нагъл и слаб, че играя с хакове, оплаквам се, за да може 2 "професори" да ми кажат, че съм бил хакер и аз като малоумник да си плащам... Така ли да разбирам с 2 думи?
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”