1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - Това лято правя 17, тоест все още съм на 16
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.
3. Напишете Вашето име! - Денис
4. Напишете Вашия ник! - Plnlz
5. За кой сървър кандидатствате? - Dust2 Arena
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - За да наказвам нарушителите в сървърите. Да добавя, че имам добра преценка за хакери. Btw
Знам, че няма места в този сървър, но повечето от админите не съм ги виждал никога в този сървър поне, от когато играя тук де. Има само около 2-3 админа, които са по-активни от другите.
7. Задължително Skype за връзка: - soolid456
[Кандидат админ] Dust2 Arena - Plnlz
- Аматьор
- Ник в играта: Unl1mited<>
- Скайп профил: soolid456
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Новак
Re: [Кандидат админ] Dust2 Arena - Plnlz
ами и аз знам,че нямам право да пиша тук, НО нека пиша? едно ГЛАВНО ПРОТИВ! имал добра преценка АХАХАХАХАХ нали съм ти виждал добрата преценка, когато някой хитне през wb или почне да те убива много-кратно викаш,че е wh или скрипт,точно на мен си ми викал,че играя с wh и no-recoil script преценката ти е 10/10
ако беше админ щях да се обзаложа,че всеки твой бан ще е грешен.

Последно промяна от Musti на 15 Мар 2015, 23:19, променено общо 1 път.
Причина: Правилата са за всички Ерчи,така че нямаш право да гласуваш в тая тема.+ 1 Предупреждение.
Причина: Правилата са за всички Ерчи,така че нямаш право да гласуваш в тая тема.+ 1 Предупреждение.
- Respected
Аз не мога да ви разбера.Няма места, знаеш и пак пускаш кандидатура...Между капките няма да минеш.Да не говорим, че имам спомени, че си ми казвал, че си женско.Не си ми направил впечатление, но това няма значение в момента.И аз ти казвам НЕ!
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
По принцип аз също дойдох в този екип като човек с "лоша преценка" , сега не знам колко се е променила то си има хора да кажат , но да се върнем на кандидатурата значи с много кофти подход тръгваш - имало 2-3 админа дето били активни , аз нямам как да съм от тях , но смея да твърдя , че от Петък до Неделя ( това са 3 дни) съм прекарал доста часове в дъста към 10тина и не те видях - нито вечерта нито сутринта и през другото време , така , че от мен ПРОТИВ.
Офтопик:
- Сървър Администратор
- Ник в играта: NiNjaaa
- Скайп профил: lurkuwe
- Обратна връзка: