[Кандидат админ] AWP Melee - Glenfiddich ^

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: точка B3lo i Treva
Скайп профил: stefan4avdarov
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Кандидат админ] AWP Melee - Glenfiddich ^

Мнение от Sex i B3lo »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 18
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Във всички сървъри играя общо от 3 месеца
3. Напишете Вашето име! - Стефан
4. Напишете Вашия ник! - Glenfiddich ^ ; Понякога точка B3lo i Treva
5. За кой сървър кандидатствате? - AWP Melee
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да помагам , защото ми омръзна от хакери , които нарушават комфорта на играчите. Бих могъл да бъда полезен и в други "раздели" на веригата (Например модераторство на форума , правене на нов мап ако има нужда)
7. Задължително Skype за връзка: - stefan4avdarov

П.С. : За да избегна отрицателното мнение за себе си и обвиненията за wall , брат ми бе играл 1 седмица докато ме е нямало с wall , и мога да го докажа като изпращам демо след всяка моя игра на администраторите , или тук във форума.
точка B3lo вА Чупи
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] AWP Melee - Glenfiddich ^

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Против!Мисля, че преди си ял бан, пък и с нещо не си се доказал пред мен!
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

KaRaJaTa1988 написа:Против!Мисля, че преди си ял бан, пък и с нещо не си се доказал пред мен!

На същото мнение пък и това за брата , няма как да го докажеш поне да му беше казал на момчето да играе в друг сървар как точно в ЖБ ( там ти беше бана ако не се лъжа) и как точно с твоя ник ще играе с хак не мога да разбера при условие , че искаш да си в екипа. И това предложение с демотата да ги даваш след всяка игра е много недоизмислено , та нали в екипа всички си имаме доверие нали за това сме екип ? разбираш ли доверие? Аз както казах съм против изачакаи да мине повечко време направи часовете остави у мен добро впечатление и ще ти дам ЗА
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ хора,които се кандидатирват за сефте + това да са играли с хак или там,които е да е бил направо се смятай за отхвърлен + това не си ми направил впечатление,също така съм те засичал точно 1 или 2 пъти и мисля,че ти е рано още пограи месец два максимум и тогава мога да си променя решението,искам да видя как печелиш доверието,прави доклади (не задължителни,но да видим каква ти е преценката за хакерите) и чак тогава може да те повишат пом.админ и след това сървър,а пък за модератор не си и го помисляй тук не става така с вълшебна пръчица аз съм тук от 2 години и от 3 играя в веригата и все стоя този ранг,тъйче поиграи за известно време,покажи на другите колеги как можеш да им спечелиш доверието и чак тогава могат да ти дадат положителен знак за сега така стоят нещата,но късмет за напред !!
Изображение
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Мнение от kr0z »

Гагвал съм те десетки пъти,банвал съм те..веднъж мисля или два пъти.Против!
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

Знам че нямам право да пиша по кандидатурата му но той има бан в deathrun - http://www.slackserv.com/banlist.php?view=194 който е изтекъл но той трябва да изчака 3 месеца за да пусне кандидатура :)
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: '

Мнение от nZero »

Никакъв шанс, има други хора който заслужават повече от теб.Никакво впечатление нямам, колегите казват че си и играл с хак и си обижда, крайно решение против.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Отхвърлен
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”