Помощ за Жайлбреак... и всички които играят този мод...

Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Mainak
Скайп профил: aki_04
Вашият пол е: Мъж

Помощ за Жайлбреак... и всички които играят този мод...

Мнение от Mainak »

Първо искам да кажа, че или няма или аз неможах да намеря тема за тази цел... целта е молба или да намеря помощ..... ако мислите, че има подходящ раздел моля да се премести или заглавието не отговаря... Да започенем по същество, става въпрос за жб. има едно правило на което не бях обръщал много внимание, то е следното "26. Забранено e на надзирателите да убиват последния оцелял при положение,че дуела му е провален ,вселедстие някой друг играч влязъл след 1-ва команда.
ДАВА СЕ ШАНС НА ИГРАЧА ДА ИЗБЕРЕ FREE DAY ИЛИ ДА УБИЕ ВСИЧКИ НАДЗИРАТЕЛИ!"
та веднъж се случи да бъда убит като бях последен и оспамих всичко да кажа че може и да убия всички надзиратели но те ми дадоха фрее дей, за което не ги виня... Това е нещо като молба, моля всички да разгледат темата и да соазват точно това правило защото (това е лично мое мнение) на мен ми омръзва да получавам фрее дей и след около 1 минути да ми изтече и да почна да изпълнявам командите на саймън... за това моля да се дава шанс за избор.... това е от мен :) и пак казвам темата ако е в грешен раздел или има нещо нередно в заглавието нека бъде променено :)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Re: Помощ за Жайлбреак... и всички които играят този мод...

Мнение от iv00 »

Тва с фридея е мнооооооого рядко.. в 99% от случаите се дава гън и Т-то ги изтребва, ама какво да ти обяснявам ти си наясно с това.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Mainak
Скайп профил: aki_04
Вашият пол е: Мъж

Re: Помощ за Жайлбреак... и всички които играят този мод...

Мнение от Mainak »

Напълно позан, че се дава гън направо ми омръзна по-добре да се дава фрее дей..... :D :D някои се мислят за най-добрите на тоя мод щото измислят игри и на хората му харесват не за друго...
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”