Защита на кланове в сървърите.

Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: mTs | fyb
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Защита на кланове в сървърите.

Мнение от mTs | fyb »

Преди въобще да го правя предложение искам да видя какво ще кажат хората тук.

Интересувам се, възможно ли е да вкараме правило за защита на клановете в смисъл такъв.. играчи който не са от клана.. да им бъде сменян ник-а. в момента забелязвам само нашия клан и P4F! които се роди наскоро. 7 члена от общо 12 на нашия клан са СМС/ВИП в поне един от вашите сървъри както и 2 СА.

Членовете на клановете винаги се знаят кои са , но все пак поради факта , че някои фейк мТс може да каже , че реал мТс е фейк (смяна на ник да се извършва само когато е абсолютно сигурно (потвърдено от реален член на клана))

mTs | fyb
mTs | Hydraa
mTs | gAzKaTa
mTs | Try Again!
mTs | XAH KPYM
mTs | JukeCity
mTs | xaer0
mTs | KILLER
mTs | MonsTerk0!
mTs | npo
mTs | DamnY0U
mTs | h[T]c*

Причината поради която искам да бъде вкарана тази промяна е, че масово се копира (понеже .. сме слабички) не веднъж съм ставал свидетел на пълен ЖБ със мТс-та .. и само 2-3 сме реални.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Re: Защита на кланове в сървърите.

Мнение от JukeCity »

Тва са фенове страшно няма :D Важното е да се знаят кои са членовете и ако искат да си купят смс ник да не ги копират :)
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: gazkata
Обратна връзка:

Мнение от heyy :) »

Аз съм ЗА, защото вече ми писна от копи-пейстъри.. :Д
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Абсолютната глупост,всеки може да играе с какъвто ник пожелае ...
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: akali bokat
Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

Има такъв плугин които е като защита на ник , само че за кланове . Не съм сигурен как работи , но в 1 стара верига го имаше . Та като се опиташ да влезнеш с mTs да кажем ти иска setinfo _pw . Евентуално ако на някой му се занимава да го настройва и т.н. може да се добави като платена опция §§
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

За мен тази тема е безмислена поредната простотия на Fyb,като ти е писнало от копирвачи защити си го с парола с СМС и това друг варянт не виждам !
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

r1odayftw написа:Абсолютната глупост,всеки може да играе с какъвто ник пожелае ...
аз не съм казал да не се пишат с какъвто си ник пожелаят, казвам да не се пишат с клана НИ пред ника си.

и не знам защо смятате, че е простотия при условие, че да се заформи клан значи има сериозни играчи. вие не подкрепяте сериозните играчи ли какво ? вие трябва да се старате да ги привличате и задържате, а не да ги гоните с обидните си мнения .

УЖ сте админи

за това съм дал темата за КЛАНА ни в оффтопика за да видите какво е мТс , мТс не е просто клан. то е НАЧИН НА ИГРА и е нашата запазена марка. всеки по запознат с ЖБ би го разбрал, никои в ЖБ не играе като нас.

+идеята на сЛк е страшна!!! за целия клан да има 1 pw и само хора от клана да я знаят. ( но вероятно ще има разминавания щото са с пароли СМС и ВИП играчите :disagree: )
Аватар
В Е Т Е Р А Н
В Е Т Е Р А Н

Ник в играта: u3HEHAga
Обратна връзка:

Мнение от u3HEHAga »

Първо: Екипа ни не е длъжен да следи твоят или моят или на филанкешията клана как се казва и колко члена има в него.
Второ: Правило/Забрана Ъпсурт ..
Трето: Твоя клан е просто лека измислица, нито сте Shoot Team нито сте прославили БГ с него нито сте на световно/Европейско ниво и каквото и да е ниво, че да ви се добавя правил/смс услуга или ранг във форума.
За финал: Като някой не е от твоя клан и е фейк играч с инициалите ти на "клана" , има админи от сървъра в който играеш най-малкото което можеш да направиш е да им се оплакваш.
Забележка: Просто си го избий от главата ..
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

е аз никого няма да задължавам, ние сами ще се грижим за това чрез СМС админ услугата.

За финал: Като някой не е от твоя клан и е фейк играч с инициалите ти на "клана" , има админи от сървъра в който играеш най-малкото което можеш да направиш е да им се оплакваш.

това как да го разбирам , че мога да помоля админ да му смени ника ли ?

+не искам ранг нито смс услуга. просто да можем да им сменяме ника без да ни правите проблем.
Аватар
В Е Т Е Р А Н
В Е Т Е Р А Н

Ник в играта: u3HEHAga
Обратна връзка:

Мнение от u3HEHAga »

mTs | fyb написа:е аз никого няма да задължавам, ние сами ще се грижим за това чрез СМС админ услугата.

+не искам ранг нито смс услуга. просто да можем да им сменяме ника без да ни правите проблем.

Разбира се, от страна на админите трябва да имат уважение към играчите без значение, след като ти си Създателя на темата , което автоматично означава, че и клана си е твой.
Ние като Екип, отнася се за всички цветни с права във сървърите би трябвало след сигнал да предприемат мерки , все пак затова е командата amx_nick ..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

Не случайно има тема за оплакване от играчи там можеш да се оплачеш или да извикаш админ,но да се сменят никове НИКОГА Твърдо против. мисля,че няма какво да се пише повече по темата ..
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

u3HEHAga написа:
mTs | fyb написа:е аз никого няма да задължавам, ние сами ще се грижим за това чрез СМС админ услугата.

Разбира се, от страна на админите трябва да имат уважение към играчите без значение, след като ти си Създателя на темата , което автоматично означава, че и клана си е твой.
Ние като Екип, отнася се за всички цветни с права във сървърите би трябвало след сигнал да предприемат мерки , все пак затова е командата amx_nick ..

благодаря много :П
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”