[Кандидат Админ] Zombie BaseBuilder - Mr.Muscle
- Новак
- Ник в играта: *BTD* J.Willshere
- Скайп профил: niki_1590
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат Админ] Zombie BaseBuilder - Mr.Muscle
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 16 2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Да(246ч.) 3. Напишете Вашето име! -Николай 4. Напишете Вашия ник! - Mr.Muscle 5.За кой сървър кандидатствате? - SlackServ.com # Zombie BaseBuilder 6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Наказване на нарушителите в сървъра и помагане с развитието на сервера. 7. Skype за връзка: - niki_1590
- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат Админ] Zombie BaseBuilder - Mr.Muscle
Против! http://prikachi.com/images.php?images/827/7914827m.jpg , http://prikachi.com/images.php?images/10/7917010t.jpg , http://dox.abv.bg/files/listtree
хахаха не ти вярвам ника те е защитен освен ако не си дал Паролата на някогоСамо искам да кажа , ако искате ми вярвайте около седмица някви ми влизат в ника , не си спомням да сам псувал![]()
Последно промяна от skobata на 18 Фев 2015, 19:59, променено общо 1 път.

- Новак
- Обратна връзка:
Само искам да кажа , ако искате ми вярваите около седмица някви ми влизат в ника , не си спомням да сам псувал
..

- Новак
- Обратна връзка:
Ем дадах само на един приятел които каза на другия си приятел и т.н. сериозно говоря влизат ми в ника от 1 седмица влизам толкова редовно да не влизат ..... и кат сам тапак.. да си дам пасса...

Последно промяна от Musti на 12 Мар 2015, 19:18, променено общо 2 пъти.
Причина: Сам си казвал брат ти влиза с ника,така че не мисля с кво да се оправдаваш!Против.Прочети правилата и като се научиш да ги спазваш. Плюс 1 предупреждение,нямаш право да пишеш по собствената си кандидатура.
Причина: Сам си казвал брат ти влиза с ника,така че не мисля с кво да се оправдаваш!Против.Прочети правилата и като се научиш да ги спазваш. Плюс 1 предупреждение,нямаш право да пишеш по собствената си кандидатура.
- Зарибен
- Ник в играта: - ReVoLut!0n*
- Скайп профил: zoro-153
- Обратна връзка:
Защо не беше казал на някой червен да ти смени паролата?
П.Т. Бих ти дал За, но ще те следя още малко.
П.Т. Бих ти дал За, но ще те следя още малко.
- Respected
- Ник в играта: mandariinka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Мусти честно казано се измъчих докато прочета кво си написал
Иначе по темата.. как да сме сигурни че са ти влизали с ника (вярно е и аз мисля,че са влизали) обаче няма доказателства.. против за сега.
Късмет :3

Иначе по темата.. как да сме сигурни че са ти влизали с ника (вярно е и аз мисля,че са влизали) обаче няма доказателства.. против за сега.
Късмет :3
fuck you :+
- Сървър Администратор
- Ник в играта: .....
- Обратна връзка:
Против и от мене, като спрат да ти влизат с ника, което си е само и единствено твой проблем, и когато спечелиш доверието и на останалите колеги, заповядай отново, но не по-рано от месец.
ОТХВЪРЛЕН!
ОТХВЪРЛЕН!