Запитване относно CM Storm Octane

Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Запитване относно CM Storm Octane

Мнение от Trickster »

От темата се подразбира, но да поясня. Ако може да споделите някакви наблюдения относно http://www.gaminggear.bg/cm-storm-octane , да знам гледам съм ревютата и по възможност предпочитам някой, който си е закупил комплекта да каже дали е доволен от него :) . Защото преди това се спрях на CM Devastator, но като се разрових из нета видях доста негативни коментари, за разлика от storm octane, за който не видях нищо отрицателно.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Re: Запитване относно CM Storm Octane

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Еднин фр от класа си беше закупил Devastator комплекта и хич не беше доволен.Мишката спряла да бачка след 1 месец, а подсветката на клавиатурата на 2 места и тя.И аз се оглеждам по клавиатурата, защото е доста красива, докато мишката има доста набиващ се на очи дизайн, който най-много да пречи.СМ са много добра марка, най-вече с кутиите, но вече за периферията нямам представа.Лично на мен ми трябва да е удобна за писане и игра, но това без тест няма как да установя.Все пак ако я има по техно бакалиите, което ме съмнява, можеш да отидеш и пробваш.Мога да ги поръчам, но съм на вълна механична клавиатура, за която ако дам парите, нищо за компютър няма да остане.Не е зле да попиташ в калдата(не е реклама).Там момчетата са доста отзивчиви и се намират и геймъри, който биха могли да ти дадът някакво мнение за продуктите на CM Storm.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”