Запитване относно CM Storm Octane
- Respected
Запитване относно CM Storm Octane
От темата се подразбира, но да поясня. Ако може да споделите някакви наблюдения относно http://www.gaminggear.bg/cm-storm-octane , да знам гледам съм ревютата и по възможност предпочитам някой, който си е закупил комплекта да каже дали е доволен от него
. Защото преди това се спрях на CM Devastator, но като се разрових из нета видях доста негативни коментари, за разлика от storm octane, за който не видях нищо отрицателно.

- Respected
Re: Запитване относно CM Storm Octane
Еднин фр от класа си беше закупил Devastator комплекта и хич не беше доволен.Мишката спряла да бачка след 1 месец, а подсветката на клавиатурата на 2 места и тя.И аз се оглеждам по клавиатурата, защото е доста красива, докато мишката има доста набиващ се на очи дизайн, който най-много да пречи.СМ са много добра марка, най-вече с кутиите, но вече за периферията нямам представа.Лично на мен ми трябва да е удобна за писане и игра, но това без тест няма как да установя.Все пак ако я има по техно бакалиите, което ме съмнява, можеш да отидеш и пробваш.Мога да ги поръчам, но съм на вълна механична клавиатура, за която ако дам парите, нищо за компютър няма да остане.Не е зле да попиташ в калдата(не е реклама).Там момчетата са доста отзивчиви и се намират и геймъри, който биха могли да ти дадът някакво мнение за продуктите на CM Storm.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?