1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 15.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 44 часа и 42 мин.
3. Напишете Вашето име! - Преслав
4. Напишете Вашия ник! - Igra4BezGashti!
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ.com # Zombie Basebuilder
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Виждам, че няма много желаещи, но има 4 свободни места. Бих искал да заема едно място защото липсата на Админи там е голяма и тази липса се отразява зле над сървъра. Нарушителите са много, Админите са малко. От скоро почнах да играя в сървъра и останах с това впечатление, че не всеки ден влизат редовно някои Админи и сървъра се изпразва заради нарушителите. Ще се радвам да ви спомогна поддържането над сървъра на ниво и с каквото бих бил полезен в Сайта/Форума.
7. Skype за връзка: - Лс
[Кандидат Админ] BaseBuilder - Igra4BezGashti!
- Прекалено добър за тук
- Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
- Скайп профил: Лс.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Зарибен
- Ник в играта: - ReVoLut!0n*
- Скайп профил: zoro-153
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат Админ] BaseBuilder - Igra4BezGashti!
Оправяш правилата / базите също хаха/ и нуждата от админи е огромна.... няма ли админ не се играе пък не можем да сме 24/7. Вярно нямаш годините, но се държиш на ниво и мисля че тук може да се направи компромис. Все пак гледаме държанието на колко години прилича, не на колко си по ЕГН
ЗА 

Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Бе ако си обуеш гащи,може и да те приемат

Последно промяна от Trickster на 01 Фев 2015, 00:56, променено общо 1 път.
Причина: +1 Предупреждение! Мисля, че ти са известни правилата, че нямаш право да пишеш по кандидатурите, още по-малко коментари не по темата.
Причина: +1 Предупреждение! Мисля, че ти са известни правилата, че нямаш право да пишеш по кандидатурите, още по-малко коментари не по темата.

- Respected
- Ник в играта: mandariinka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Годините не определят държанието а твоето е добро,не нарушаваш правилата и съм сигурна,че ако незнайно как те приемат ще се справиш. ЗА!
fuck you :+
- Супер потребител
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!)
Правилата са за всеки,за това беше променено правилото на скоро.Като навършиш годините,заповядай отново,ОТХВЪРЛЕН!
Правилата са за всеки,за това беше променено правилото на скоро.Като навършиш годините,заповядай отново,ОТХВЪРЛЕН!