много умряла команда

Модератор: Развлечения

Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: mTs | fyb
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

много умряла команда

Мнение от mTs | fyb »

кирчо анонимен и още 1-2ма ползват команда която всъщност не е команда за да фрагват. 1во карат всички да са фз на няква стена и после пускат команда "koito klekne, mrudne,skochi ili udari shte umre" и после я завъртат "koito skochi,mrudne,klekne ili udari shte umre" и така още няколко възможни варианта. пък то това си е ФЗ, а ние сме си ФЗ. а хората я бъркат с командата за клякане и те на това и разчитат. знам че симон може да ги кара да правят всичко. обаче това е пълна измислица. целта не е да ни фрагнат като кучета още на стената. за това има игри.

така и така съм направил тема . HNS day киква хората. само днес изгубих 18,44,32 jbpacks. това е всеки божи ден по няколко пъти. махайте го, щот съм наясно , че няма да го оправите.

така и така съм направил тема . Всеки админ било то СМС или не. да мести хора в друг отбор само след като са мъртви. или само ако са ги питали (докато са живи). ( вероятно тук е мястото пак да поискам ГОЛЯМО намаление на правата на СМС админи . БРУТАЛНИ злоупотреби. ) ( дори в момента дойдох да кача демо на Killerpaco за дето ме slay на шарк ден. ) ама кажете ми има ли смисъл да се занимавам с вас. грам внимание не обръщате нито на правила нито на нищо. нито един админ. може би само jukecity ама него последните дни го нямаше мн
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Re: много умряла команда

Мнение от JukeCity »

Моя фен :D Здравей аз също се дразня от тази команда след като се очаква last duck или last jump те ми пускат тва koito skochi,mrudne,klekne ili udari shte umre.. Садвам и лефтя толкова тъпи команди дават вече , че направо не може се играе докато не останат 10 T няма да спрат със тия команди!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

+ няколко човека дават по 5 сек на команди на който не трябва да се дават само 5 сек. да се пусне тема и да се slay. не може за 1ва команда в килия да ти дават 5 сек и да ти пишат след тиме мре и МАСС ФК. + това трябва да им се поясни, че командата след тиме мре може да е валидна само за над 15 секунди тимер. дори 10 са малко за след тиме мре. мислете малко с тея глави. (отклони се мре е друго нещо ) но когато идват , и ги ФК. си е ФК!

5 сек трябва да се дават в много рядки случай когато 5 сек найстина са достатъчни. също трябва да се обясни САМО кога да се ползва.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

+ за смс админите, спамят вотове като ненормални. кои е по як от кои. кои е наи добрия какво. на един мап преди 2 дни пуснаха около 40 вота кои какъв бил и кои какъв не бил. денонощен спам сяккъв вид вотове. на някои смс не му харесва мапа които тъкмо сме почнали. и пуска вот. след това пуска пак. току що.
Последно промяна от Musti на 19 Яну 2015, 20:50, променено общо 1 път.
Причина: 9. Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"!Следващия път +1 предупреждение.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

mTs | fyb написа:+ за смс админите, спамят вотове като ненормални. кои е по як от кои. кои е наи добрия какво. на един мап преди 2 дни пуснаха около 40 вота кои какъв бил и кои какъв не бил. денонощен спам сяккъв вид вотове. на някои смс не му харесва мапа които тъкмо сме почнали. и пуска вот. след това пуска пак. току що.
За това си има раздел правиш снимки и качваш или в най-добрия вариант демо!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

това е админска работа не моя. аз бях пуснал молба за админ да ви вкарам сървъра в час ама никои нищу. аз влизам за да си прая кефа не за да прая демоата и да са занимавам с тоз и оня. + това админите трябва да са способни да различават хакер от играч. а гарантирам , че не могат. дори и в jb хората играят със wall hack , jump script. и такива разни. а е забранено УЖ
Аватар
Завинаги един от нас.
Завинаги един от нас.

Ник в играта: HenyKucT
Скайп профил: *.*

Мнение от HenyKucT »

mTs | fyb написа:това е админска работа не моя. аз бях пуснал молба за админ да ви вкарам сървъра в час ама никои нищу. аз влизам за да си прая кефа не за да прая демоата и да са занимавам с тоз и оня. + това админите трябва да са способни да различават хакер от играч. а гарантирам , че не могат. дори и в jb хората играят със wall hack , jump script. и такива разни. а е забранено УЖ
1-во Админите не могат да са 24/7 в игра, за това е направена тема, за хора с добри намерения да се оплакват от СМС Админите.
2-ро Щом не си бил одобрен за админ, значи едва ли е щяло да "вкараш сървъра ни в час"
3-то Не можеш да гарантираш, кой от админите ни разпознава хакове и кой не.
Така че по-добре спри да говориш някви врели некипели...
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

да говори ми няккъв дето никога не са е мяркал и ми дава акъл. моля те запази си професионалните глобални административни мнения за теб. или ела виж как играя и ми кажи , че не мога да вкарам сървъра в час. ти ми говориш врели некипели щот аз играя цс сигурно от преди да се родиш

+ hns day още не е премахнат.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Ти нещо ми се струва че много си позволяваш. Това че знаеш правилата и че можеш да играеш не означава, че ще се справиш като Сървър Админ.След като имаш толкова желание да подобриш играта можеш да си СМС Админ, а не да говориш тука неща за които си нямаш и грам представа. Не може всичко по сървъра да се оправи за един ден,ще се правят промени,но не може всичко хоп да е готово,нямаме Вълшебна пръчица.Лек ден и приятна игра!
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”