Предложения за Awp Melee

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Предложения за Awp Melee

Мнение от puRple* »

Първото ми предложение да се добави този плъгин като в ХНС-то когато един играч е афк за 120 секунди ( 2 минути ) да бъде кикнат автоматично. Защо? Защото от него играчите взимат 20+ кръв както и като го убия с хеадшот взимат граната и това наврежда на отбора с въпросния играч.

Второто ми предложение е да се направи с това като се дава бонус хп на всеки килл да не е точно така ами да е за убийство с нож, граната или хеадшот. Защо ? Доста е неприятно да имаш афк в отбора и да играеш срещу добри противници и да трябва да го хитнеш 2/3 пъти за да умре защото имаш по-слаб играч в отбора.

Третото предложение е да има auto team balance може и да има, но винаги трябва да мине рунда за да премести автоматично а ако има 6 или повече играча в сървъра това е доста рядко защото трябва да бъде убит целия отбор едновременно или почти едновременно за да се случи. Защо? Защото в повечето случай отбора с по-малко играчи е по-слаб и когато сме само двама а противниковият отбор са 4/5 и почнат да кампат по базата да прават килове е много не приятно. И никой не минава от слабия отбор защото все пак са прота и може да им се отрази на ранга..

Дано предложенията ми да се вземат на предвид и да се оправи. Атмосферата в сървъра ще е по-добра :)
Офтопик:
Моля играчи който не влизат въобще в сървъра да не спамат по темата с : ''много ще е добре да се направи аз съм ЗА '' с цел мнения не мога да ви спра, но ви моля :)
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: acT
Скайп профил: galatasaray_forever1
Вашият пол е: Мъж

Re: Предложения за Awp Melee

Мнение от SKILLFUN »

1. ЗА! Понякога дори да има админи пак не ги кикват.
2. ПРОТИВ! Мисля, че без това ще се намали активността на играчите в сървъра.
3. ЗА! Много ще е полезно , когато няма админи в сървъра. Ти си казал всичко..
Изображение

I LOVE CIMBOM!
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

Съгласен съм с SKILLFUN, но ще е добре да не са 2 минути а 1 мин.
Изображение
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

За 1 и 3-то предложение съм против, защото има доста админи. За 2-рото съм за, но не да се дават по 20 "HP" на кил, а по 10.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

ivo5456 написа:За 1 и 3-то предложение съм против, защото има доста админи. За 2-рото съм за, но не да се дават по 20 "HP" на кил, а по 10.
Има да, но какво е лошото да се добави за когато няма админи ? А има и админи които не реагират бързо а и даже не реагират. :)
А и за второ предложение ако не искате да е така поне да спира да трупа на 150 или 200 хп а не на 250.
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SKILLFUN
Обратна връзка:

Мнение от DeMoNTRAK »

1. За.
2. Против! Ако бъде одобрено първото, няма да има кой знае колко афкта, а и няма смисъл да се товари сървъра...
3. За. Няма смисъл от аргумент..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

1. Го има в сървара , не помня точно на колко време киква , но го има
2.Против винаги си е било така , не виждам голям смисъл да се променя пък и ти си от хората , които обичат да играят на равно :D браво за , което доста пъти си ми казвъл дори при 5в5 да сменя някой , защото единия отбор е по слаб.
3. Има го , в сървара много рядко се случва да няма админи.

И като направя една равносметка излиза , че нищо не трябва да се пипа :)
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: skeleta
Скайп профил: igrata_1990
Обратна връзка:

Мнение от dqvola18 »

1.Против
2.Има го дава хп при убийство и граната при хеад
3.Мисля че май го имаше
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

1886 написа:1. Го има в сървара , не помня точно на колко време киква , но го има
2.Против винаги си е било така , не виждам голям смисъл да се променя пък и ти си от хората , които обичат да играят на равно :D браво за , което доста пъти си ми казвъл дори при 5в5 да сменя някой , защото единия отбор е по слаб.
3. Има го , в сървара много рядко се случва да няма админи.

И като направя една равносметка излиза , че нищо не трябва да се пипа :)
Вие не ме разбрахте правилно. Казваш, че първото го има, но вчера имаше афк поне 7/8 минути а ние бяхме доста по слабия отбор и малко или много афк-то ни пречи. Не знам дали го има аз не видях.

За второто казвам да се намали хп-то или поне да се спре да се трупа на 150/200 а не чак на 250 щото тва са г/д 3 хита а ако играеш с хора на твоето ниво вече да са те разбили.

Дори да има винаги изписва AUTO TEAM BALANCE - NEXT ROUND а много добре знаете, че ако има повече хора рунда се сменя много трудно и съм казал защо. И предложението ми беше да се направи така, че ауто теам баланса да действа по-бързо а не чак следващия рунд ако има начин де.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Mainak
Скайп профил: aki_04

Мнение от Mainak »

DeMoNTRAK написа:1. За.
2. Против! Ако бъде одобрено първото, няма да има кой знае колко афкта, а и няма смисъл да се товари сървъра...
3. За. Няма смисъл от аргумент..
На същото мнение съм то ако 1-вото го има 2-рото няма смисал, а 3-тото ще е много ползено и за двата отбора,единият отбор няма да трупа убииства а този който е с по-малко няма да садват, че са по-малко... :)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Afk kicker е сложен, auto team balance също има. Кръв дава за всеки Kill, а при HS награждава с граната HE
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Tony Montana написа:Afk kicker е сложен, auto team balance също има. Кръв дава за всеки Kill, а при HS награждава с граната HE
Тони има да, но винаги изписва ''auto team balance - next round'' а примерно като е 6 на 3 рунда свършва чак когато и тримата бъдат убити по едно и също време. И предложих ако има начин да се направи така, че да не е само при свършване на рунда, защото от тия 6 играча е рядкост някой да се сети да мине от по-слабия отбор. Ако няма как да се направи това и другото е готово и го има нека темата да се локне. :)
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”