И да вярно има тема в която са оплакванията, ама според мен бана пак ще е до 30 мин. И не че ми пречи да пусна олакване ама не е като да го банат за по-дълго.
Благодаря за отделеното време!

А да добавя те не са били надзиратели когато са го правили, а когато няма админ? Трябва да пуснем оплакване а като знам че тези хубавци играят до по-късно и тогава рядко да намериш някой да ти обърне внимание и трябва или да си непукист и да имаш нерви или да се махнеш... а според мен това прогонва играчите, ама щом мислите, че 30 мин са достатъчноpuRple* написа:1. Не всички карти имат лава.
2. Като го правят не ги местете полицай или ако някой го направи ги върнете или изчакайте издънката.
3. Според мен 30 минути стигат за такова нарушение. Против съм какво ще се променят правилата за някаква глупост с време за бан.
Бил съм досаден а? Онея дето ми досаждат през 30 мин с лава? Това не е ли досада? Имам право да реагирам...SKILLFUN написа:Вече ставаш гаден с твоите предложения.. Според мен 30 мин. са достатъчни , ПРОТИВ!
И така е редно, но за някои които влизат от дъжд на вятър им било достатъчно, понеже те са го претърпели и 30 минутки им е достатъчно!LM ^^ написа:Мхм не знам за правилото, но аз лично като видя, че играчът има бан за масов freekill, качвам времето на следващия бан с малко.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта