Оплаквания от Админ - HuKoJLoBa

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Оплаквания от Админ - HuKoJLoBa

Мнение от DiESEL »

ttp://dox.bg/files/dw?a=5e873cbfe5

1. Nick на Админа: HuKoJLoBa
2. IP на Админа: ddz
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: В демото се вижда как киква "scroller" без причина след това ме гагва за 1 час защото съм казал "ти колко си долна" :sarcastic: :sarcastic:.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=f990a1183b
5. Сървър: SlackServ # DEATHRUN
Последно промяна от DiESEL на 03 Яну 2015, 00:13, променено общо 1 път.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Re: Оплаквания от Админ - HuKoJLoBa

Мнение от ivo5456 »

Не, че имам право на мнение, но си оправи темата по образец и си оправи линка.
Последно промяна от Swinge[R] на 05 Яну 2015, 15:53, променено общо 4 пъти.
Причина: Имаш право на глас, НО по темата! "14.Забранено е псевдо-модераторството (счита се за спам)! Следващия път видя ли подобен коментар + 1 предупреждение!
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuKOJLOBA
Скайп профил: lnxway
Обратна връзка:

Мнение от HuKOJLOBA »

Киквам без причина? Как разбра, че е без причина ?

За първи път от бая време се занимавам да пиша на някой, но господин скролер просто малко ми досаждаше, но няма значение.
Да гагнах те, понеже 10 човека почнахте да псувате един след друг, основно да ми се заяждате на мен и ви гагвах един след друг, не съм длъжна да ви търпя глупостите. Имам пълното право да спра вашето да говорите, ако не спирате да се заяждате с мен :) И ще те гагна и за 2 часа ако иска, като не спираш да ми говориш глупости и вече сте ми се качили на главата и без това, научете се на малко уважение към хората, които са влезнали да си вършат работата за да ви е добре на вас :)
Изображение
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

Може да нямам право на глас тук, но искам и аз да изкажа мнението си. Вие правите на пук, псувате, или намирате някакъв повод да се заядете с играч или админ, след това пускате теми с оплаквания в форума. Е? Хората влизат за да наглеждат сървъра точно от хора неспазващи правилата, като някой от вас. Честно казано не е хубаво целия сървър да се заяжда с тебе (примерно), а ти да ги търпиш. Представете си че сте на мястото на админите, как ще реагирате? Ще седите безучастно ли?? Пример са някой бивши кандидати. Псуват в сървъра, държът се арогантно спрямо другите, след това пускат кандидатура, и казват че другите не спазват правилата..
Не за друго, но точно затова пуснах СМС Админ, защото повечето от вас са с арогантно поведение. Това е моето мнение по въпроса.
Извинявам се ако нямам право на глас. Все пак всеки е свободен да си даде мнението :bgflag:
Последно промяна от fondos на 03 Яну 2015, 00:42, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Админът е в пълното си право да те гагва колкото си иска ако беше прочел правилата щеше да го знаеш.
2.Забранено е грубото държание от страна на играчите!
Наказва се с : По преценка на админа.
Лично аз съм те гагвал 10 -20 пъти поне заради лошо държание в сървъра.
Това е една игра и се научете да се държите възпитано ,а ако не се държите както виждате има си и други начини.
Scroller а ти с такова държание искаш да си админ при нас е няма как да стане.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ddreamcatcher
Скайп профил: drakona439
Обратна връзка:

Мнение от ddreamcatcher »

Само да допълня ,че следващият път видя ли тема която не е по образец ами просто има нахвърлени изречения вътре ще лети към коша!!!!
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”