Лаг(2)
- Respected
Лаг(2)
Здравейте.Пред време бях правил подобна тема и забелязвам, че вече локната.Проблема обаче си продължава.Ще се опитам някак си да ви го обясня, но едва ли ще е точно както се получава.Когато се опитвам да уцеля някой, просто лекичко ми засече и мерника отеде над enemy-то.Когато прява бхоп същото.Движа мишката наляво/надясно и залитне, и мерника отиде на 180градуса.Мишката е A4Tech X7 V-Track F5,но проблема съм сигурен, че не е в нея.Проверявах и на старата, и на нея същата работа.Също така проблема не е от автоматичното ускорение.(надявам се).Не всеки път става така.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Re: Лаг(2)
а случайно да си пробвал да прейнсталнеш компа,и да си е със стандартни настройки всичко,щот тия маузфиксове и простотии който инсталирвате прецакват всичко

- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Почисти си пад -а и гледаи за косми по сензора и прахоляк, пробваи в друг USB порт и разгледаи кабела да не е цепнат. Махни отметката за пестене на енергия на USB портовете изчисти си регистрите от "маус фикс" а защото е бозав по добре да си сложиш по малка скорост на мишката от колкото да се ползва този регистър намали DPI за по добра игра 700 - 900 e добре за шуутъри и FPS игри
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Respected
Общо взето при всеки се случва.В момента имам 2.СС Едишън и WaRzOnE.Проблема не е всеки път когато вляза, но 75/100 го има.JukeCity написа:Пробвал ли си да смениш цс-а ?
Не ми се занимава да преинсталвам компа много често. 1път годишно.Ся искам да му сложа 8.1 ма ме мързи да се занимавам и такаGenata написа:а случайно да си пробвал да прейнсталнеш компа,и да си е със стандартни настройки всичко,щот тия маузфиксове и простотии който инсталирвате прецакват всичко

Пада си го минавам със мокра салфетка и блестиgeorgii.s написа:Почисти си пад -а и гледаи за косми по сензора и прахоляк, пробваи в друг USB порт и разгледаи кабела да не е цепнат. Махни отметката за пестене на енергия на USB портовете изчисти си регистрите от "маус фикс" а защото е бозав по добре да си сложиш по малка скорост на мишката от колкото да се ползва този регистър намали DPI за по добра игра 700 - 900 e добре за шуутъри и FPS игри

Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
А провери ли сензора на мишката дали няма прахоляк по него? и дали е добре закрепена оптическата част защото при по резки движения може да шава и от това да ти става проблема на а4ките са закрепени с една пружинка ...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Супер потребител
Ще заключа темата,защото като гледам не си получил отговор.Ако имаш все още този проблем ми пиши да я отключа,за да не пускаш нова тема.