Така добър вечер на всички.
Проблема ми е следния : на рутер съм и когато вляза в затвора (и не само) в "ЦС" ми лагва много, но пък в същото време пинга ми е 18-20. Не е от рутера, защото ми казаха, че му нямало нищо. Тегля с около 4 МБ/с и ми зарежда доста бързо страниците, също така не е и от компютъра защото играя 5 пъти по-мощни игри, които не изискват интернет. Същото ми се получава и при други игри и знам, че не е от сървъра.
Благодаря предварително на всеки, който се опита да ми помогне.
Проблем с лаг.
- Супер потребител
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Проблем с лаг.
Проблема не е само при тебе и при мен има лаг но лага ми се появи когато вземах новия комп а той е със виде окарта 256 а когато бях със видео карта 128 нямах проблем
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Обратна връзка:
Видео паметта няма значение, моята видео карта е 64 мб, ама 60 фпс не мърда.. няма значение. Иво сигурен ли си че от интернета ти засича, провери колко фпс ти вади цс-а..

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Същaтa рaботa е и при мен, нaстроих си видео кaртaтa, нaстроих си цфгто обaче повече от 40 фпс не могa дa извaдя. Кaто в 90% от времето игрaя нa 20 30.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Либсват ти видео драйвера или си със стар/default-ски на windows. Пробвай да изтеглиш най новия от сайта на производителя на съответната карта, както и да си обновиш driverite на чипсета според твоето дъно.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Супер потребител
Не е от фпс-то имам 60-70. Драйверите са обновени до най-новите, но никаква промяна. :(
SMOKE WEED EVERYDAY!