Проблем с браузъра
- Активен
Проблем с браузъра
Мехх , днес това излезна не знам откъде се пръкна провери в добавките нямаше нищо >.>

- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Проблем с браузъра
Поне не мене ми излизат такива работи когато инсталирам нещо значи според мен си инсталирал нещо което ти е сложило това за това като инсталирате четете всяко нещо какво иска да ви инсталира и го махай те
- Активен
Re: Проблем с браузъра
там е проблема нищо не съм инсталирал,но днес по едно време CMD-то се стартна само и почна прави някакви неща и проблема е от тогава :/
EDIT : Проблема се оказа паразитен вирус , който се инсталира сам без да ви пита,за да го премахнете отивате в Control Panel\Uninstall programs и търсите Offerswizard Network Driver и го дейнсталирате,ще ви даде предупредително прозорче което споменава ,че това може да попречи на компа,но не е вярно.
EDIT : Проблема се оказа паразитен вирус , който се инсталира сам без да ви пита,за да го премахнете отивате в Control Panel\Uninstall programs и търсите Offerswizard Network Driver и го дейнсталирате,ще ви даде предупредително прозорче което споменава ,че това може да попречи на компа,но не е вярно.