Въпрос относно хостване на сървър.

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: In5aNe
Скайп профил: doublefacepalm96
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Въпрос относно хостване на сървър.

Мнение от In5aN3 »

Здравейте, не знам дали пускам темата в правилния раздел, извинете ме ако не е там. Исках да попитам дали си търсите сървъри. Разполагам с dust2only сървър 1000 fps, 24/7 online без lag и такива глупости. Няма да пиша IP адреса на сървъра, защото не искам да изглежда като реклама. Ако имате някакви въпроси относно сървъра ги напишете тук или се свържете с нас на скайп: doublefacepalm96

П.С. - С няколко думи, бихме искали да хостваме за вас. Благодарим предварително. :banana: :banana: :cheers:
Последно промяна от In5aN3 на 16 Юли 2014, 19:51, променено общо 1 път.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: beyond
Скайп профил: gucisan
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно хостване на сървър.

Мнение от beOnewithMe »

С една дума: Не.
Веригата си има достатъчно силна машина, която да търпи куще и 10 сървъри отгоре. Щом имаме сървъри, които не са спирали и са на една Машина, можеш да си направиш сметката.

http://www.slackserv.com/servers.php <- Както виждаш, имаме си Dust II Arena + 24/7 "No Lag(Latency)"
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ฿£ý०ʼnÐ
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: In5aNe
Скайп профил: doublefacepalm96
Обратна връзка:

Мнение от In5aN3 »

Ок де ок, просто попитах. Нямате проблеми. Извинявам се ако съм ви засегнал с нещо. :)

П.С. - stay 15/32 nib :3
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: '

Мнение от nZero »

@beOnewithMe според мен не знам дали ти трябва да отговаряш на този въпрос или някой от червените.
Аватар
Баннат
Баннат

Обратна връзка:

Мнение от beOnewithMe »

nZero написа:@beOnewithMe според мен не знам дали ти трябва да отговаряш на този въпрос или някой от червените.
Отговарям според моята гледна точка на нещата, отговарям, защото аз съм бил Собственик на много редове CS вериги. Преценявал съм най-различни параметри, имал съм машина на добра колокация. Мнението не ми е с цел Spam, а разяснение на нещата.
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от Nicky »

beOnewithMe написа:С една дума: Не.
Веригата си има достатъчно силна машина, която да търпи куще и 10 сървъри отгоре. Щом имаме сървъри, които не са спирали и са на една Машина, можеш да си направиш сметката.

http://www.slackserv.com/servers.php <- Както виждаш, имаме си Dust II Arena + 24/7 "No Lag(Latency)"
Чудно ми е тая машинка как ще издържи 10 сървъра, че и отгоре, като едва се справя с 8, дори не се и справя. Издиша кога се понапълнят 2-3 сървъра и всичко увисва с по 100 латентност. Да не говорим, че повечето сървъри дори когато има малко хора е с латентност около 50-80. Не искам да правя лоша реклама на веригата, но по-добре не се обаждай като не знаеш за какво става дума.
Аватар
Баннат
Баннат

Обратна връзка:

Мнение от beOnewithMe »

@Nicky това е заради самите Платформи на модовете, както например в Dust-а изведнъж, след като се появиха тези безбройни Hud-ове, играчите почнаха да се оплакват от повишаване на Latency-то. Което ми припомня, че бях на път да предлагам отстраняването им.
Офтопик:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от Nicky »

beOnewithMe написа:@Nicky това е заради самите Платформи на модовете, както например в Dust-а изведнъж, след като се появиха тези безбройни Hud-ове, играчите почнаха да се оплакват от повишаване на Latency-то. Което ми припомня, че бях на път да предлагам отстраняването им.
Модът играе голяма роля, но с такова конфигуриране на машината няма как да стане. Няма как с такива леки модове машината да не издържа тези 8 сървъра. Не знам какъв собственик си бил, но такава машина каквато имат, се те държат около 20тина сървъра БЕЗ проблеми !
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

Не набираме хостери,ако търсехме такива,щеше да пише като новина
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”