Предложение за правило в JB

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Sasho
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Предложение за правило в JB

Мнение от Sasho. »

Няма как да стане всеки да убива с оръжие, от правилото дадено от @iv00 ясно се разбира, че за да се даде оръжие на затворници(примерно двама) те трябва да са при равни условия, а не да даде на един затворник оръжие и да ги избие всичките.
Пример: Играта със замерянето със гранати-двамата затворника имат равен брой гранати..
Втори пример: Дуел с deagle-на двамата затворника се дава пистолета(да кажем с 7 патрона) и почват да се стрелят.
И когато примерно Simon-a пусне box в килиите, ако някой убие съотборник с оръжие да бъде наказван както досега.
Аз съм За!
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Sasho. написа:Няма как да стане всеки да убива с оръжие, от правилото дадено от @iv00 ясно се разбира, че за да се даде оръжие на затворници(примерно двама) те трябва да са при равни условия, а не да даде на един затворник оръжие и да ги избие всичките.
Пример: Играта със замерянето със гранати-двамата затворника имат равен брой гранати..
Втори пример: Дуел с deagle-на двамата затворника се дава пистолета(да кажем с 7 патрона) и почват да се стрелят.
И когато примерно Simon-a пусне box в килиите, ако някой убие съотборник с оръжие да бъде наказван както досега.
Аз съм За!
А примерно има 1 затворник в тунел , и дава бох на двама с оръжие , онзи излиза от тунела килва ги с авп,ак47 или нещо друго ? Много лесно може да каже симон каза бох с оръжие ? :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Sasho
Обратна връзка:

Мнение от Sasho. »

Ако примерно даде на двамата deagle, а този от тунела ги стреля с калашник, той е в нарушение и съответно следва наказание, но ако и този в тунела е с deagle няма проблем да почне да ги стреля.
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Нaистинa не рaзбирaм нa глупaви ли се прaвите или не четете. СAМО когaто сaймън кaже тогaвa може дa се игрaе с оръжие, aко пък сaймън кaже бокс с оръжие и не сa при рaвни условия се слaйвa симонa и готово. Когaто Т убие съотборник с уръжие без ИЗРИЧНОТО позволение от сaймън зaтворникa се нaкaзвa кaкто и до сегa и нямa кaк някой дa кaже aмa то симон кaзa с оръжие тъй кaто то се виждa идеaлно кaкво е нaписaл сaймън. Нямa кaк сaймънa дa бъде нaбеден тъй кaто aдмините виждaт всички чaтове и дори дa пропуснaт в конзолaтa може дa се види кaкво е кaзaл. Тоя история с тунелa и aк и aвптa също не е възможнa тъй кaто нямa дa сa при рaвни условия = не е позволено пускaнето нa бокс

Идеятa е кaто остaнaт по-мaлко зaтворници дa го обърнa с гръб и дa им рaздaм дийгъли без никой дa ме рaзслaпвa дa вземе дa ми спaми нa хъд и дa ми изкaрa нервичките, също може дa се бaпише че е зaбрaнено пускaнето нa тaкъв вид бокс aко сa повече от 6 живи игрaчa
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Ивчо написа:24. Забранено е използването на оръжия при box ! [Отнася се към затворниците]
  • Наказва се с : Slay; Kick; В последствие и бан.
Ивчо написа:Правилото е върнато както си беше поради нежелание от играчи.
Tемата е приключена.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”