Здравейте проблема ми е следния,когато изключа компютъра почва да ъпдейтва пише ми нещо такова
1 of 89 Do not off computer(Не изключвайте компютъра или нещо от сорта) и трябва да стане 89 of 89 и тогава да се изключи,когато го включвам ми идва нещо с проценти трябва да стигне до 100% ,че да се включи.
Моля някой,ако знае от къде мога да изключа Ъпдейтите да даде мнението си.
Проблем с ъпдейти.
- Напреднал
- Ник в играта: After Shock
- Скайп профил: m-power923
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Re: Проблем с ъпдейти.
аз ти казвам че изобщо не тря да ги изключваш,няма да умреш ако го оставиш да си ги инсталира един път и след тва забравяш за тях,тия ъпдейти не са пуснати ей така за тоя дето духа,а спирането е просто като забраниш автоматичните ъпдейти

- Напреднал
- Обратна връзка:
Genata написа:аз ти казвам че изобщо не тря да ги изключваш,няма да умреш ако го оставиш да си ги инсталира един път и след тва забравяш за тях,тия ъпдейти не са пуснати ей така за тоя дето духа,а спирането е просто като забраниш автоматичните ъпдейти
Не е 1 път ако беше един път...
почти всеки път е така
- Супер потребител
Еми ако никога не го оставаш да се ъпдейтне, постоянно ще ти прави така. Ъпдейтите са, за да функционира по-добре компютъра ти. Както каза Генади остави ги да се ъпдейтнат докрай, няма значение колко пъти и ще спре да ти го показва !///M-Power написа:Genata написа:аз ти казвам че изобщо не тря да ги изключваш,няма да умреш ако го оставиш да си ги инсталира един път и след тва забравяш за тях,тия ъпдейти не са пуснати ей така за тоя дето духа,а спирането е просто като забраниш автоматичните ъпдейти
Не е 1 път ако беше един път...
почти всеки път е така
А ако искаш да изключиш автоматичните актуализации (което не е препоръчително) отиваш в контролен панел -> windows update->промяна на настройките. Там ще видиш да пише "Нека Windows да инсталира актуализациите автоматично (препоръчително), направи го на "Никога не проверявай за актуализации (не се препоръчва). След това от долу махни всички отметки, даваш ОК и си готов.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Ъпдеитите са за фикс на дупки по системата и закърпване на неизправности, иначе може да го направиш с един таск да ъпдеитва в точно определен час вечерта примерно
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Напреднал
- Обратна връзка: