Снимка:

Тъй като сега няма да мога да направя всичко това,защото ми се налага да ида до Пловдив,а и 1-та програма я имам,но не я разбирам,ако може да си дадеш скайп за връзка за да се свържа по-късно с тебе.u3HEHAga написа:Изтегли WinDirStat - Windows Directory Statistics, програмата ще ти покаже кои файлове са излишни.
Също така в Старт - Търсене на програми и файлове напиши powercfg.exe -h off за да спреш кеширането което ти прави файловете x2.
Също така ако теглиш филми с Utorrent и после ги "триеш" и не ги запазваш в някоя папка, е хубаво да ги изтриеш изцяло от C:-то
за целта отваряш C:\Users\[Потребителско име]\AppData\Roaming , намираш папката на Utorrent и се уверяваш колко ненужни торенти има вътре.
Също така и C:\Windows\Prefetch триеш всички файлове от нея.
след което в Старт -> Търсене на програми и файлове пишеш : chkdsk /f
изчакваш процеса и Рестартираш.
Не е хубаво и не е прието там където ти е инсталиран OS да се инсталират програми, само техните ключове в случая Registers.fragman написа:При мен пък е обратната
Ако windowsa ти е в диск ц не е хубаво да е пулен диска защото компа ти ще забавя и не мога да разбера кой ти е оставил толкова малко памет ако windowsa ти е там..
Много ще да ми е интересно какъв ще да е тоя Windows 30/40 GB при новоинсталирана дистрибуция ???Stareyz написа:Пробвай да преинсталираш уиндоус и да му заделиш 100 GB на C:/ . На 50 GB е ясно, че ще имаш проблеми. Само уиндоуса ти заема 30-40 GB. Като се добавят и другите файлове от десктопа се запълва.
Казвам каквото е по моя компютър. Веднага, след като инсталирам уиндоус със драйвери, необходими програми, etc. ми е 30-40 GB.u3HEHAga написа:Много ще да ми е интересно какъв ще да е тоя Windows 30/40 GB при новоинсталирана дистрибуция ???Stareyz написа:Пробвай да преинсталираш уиндоус и да му заделиш 100 GB на C:/ . На 50 GB е ясно, че ще имаш проблеми. Само уиндоуса ти заема 30-40 GB. Като се добавят и другите файлове от десктопа се запълва.
максималният до момента размер на чисто нов инсталиран windows 8.1 е 6GB при 7-цата е 4/5GB при XP е 3GB, я обясни какъв е тоя твоя Windows 30/40GB - NASA/KGB ? :X:X: ---- Разбирачи :X
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 0 госта