http://imgup.slackserv.com/85517qd3lertucgk8cw.bmp върти се на около 180 градуса моля помогнете ми.

Модератор: Развлечения
Изтегли си съответния уиндоус от замунда.. Преинсталирането става невероятно лесно, стига да имаш драйверите за дъното. Аз лично си го преинсталирах за 30 минути и безпроблемно. Пробвай да си намериш драйверите за дъното, запиши ги на диск, на отделен диск запиши уиндоуса на най-ниска скорост. След това от BIOS-а избираш Boot from DVD и си отваряш инсталацията.. От там триеш C:/ и инсталираш там уиндоус. Също може да запишеш драйверите на друг отдел от твърдия диск.ucha se :) написа:аз немога да преинст иначе трябва до 1 седмица ще го дам на 1 фр да го преинст,вече можете да заключите
И трябва да тегли кредит след което,щото няма да му стигнат пари за тока,а?Просто да каже с каква видеокарта е и ще му дадем линк от къде да си дръпни драйвъри,едно инсталиране иска,нищо трудно няма в това..Dragonspower написа:Същия проблем го имах, на лаптоп Dell ли си ? Трябва да смениш Видео драйвърите си, ако не знаеш как закупи си донатор в Dedihost.org (6.00 лв с СМС) и подай заявка.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост