Проблем с "day" на Jailbreak
- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Проблем с "day" на Jailbreak
Здравейте, преди малко когато играх JailBreak на картата "jail_beach_v3" забелязах нещо необичайно. След като изиграхме "Knife day" се преродихме в килия ... проблемът е в това, че бях надзирател и да се родиш в килия със затворници не е най-приятното което ми се е случвало. Също така ще е добре да се добави още кръв на надзирателите при този ден, защото с 25 кръв дори ние да удряме по 50 пак нямаме абсолютно никакъв шанс срещу три пъти повече затворници. Ще се радвам, ако някой по-висшестоящ отговори по темата.

- Супер потребител
Re: Проблем с "day" на Jailbreak
Значи от към предложението съм ЗА, защото наистина е така повечето пъти надзирателите са по 6,7 а затворниците 25 и просто никакъв шанс, а за бъга - за първи път го чувам, но някой по-висше стоящ трябва да види тази тема. Също така "Ghost" дена е доста бъгав защото терористите се виждат !
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Re: Проблем с "day" на Jailbreak
Хич няма да е зле да се попромени малко кръвта на този дей, защото се падат по 2 удара за да умрат и Т и КТ, а съотношението е 1/3 => никакъв шанс за полилистите 

Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка.