Проблем със latency
- Активен
- Ник в играта: U.S.S. Voyager
- Скайп профил: nikostay1
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Проблем със latency
Здравейте, имам следния проблем. По неясна за мен причина моя лаптоп който е много по-добър от настолният ми компютър и ползват един и същи интернет на Wi-Fi съм и latency-то на лаптопа е примерно 150-200, а на настолния е 20-30. Играта е една и съща версия, но просто ми забива и ако може да помогнете ще съм искрено благодарен. Версията на CS-a е Warzone. Благодаря предварително отново.

Офтопик:

- Аматьор
- Ник в играта: chushchicaspraz
- Скайп профил: chuchchica
- Обратна връзка:
Re: Проблем със latency
Може да е от драйверите...Ето ти една тема която да прочетеш:
http://cs-bg.info/forum/viewtopic.php?t=16186&f=6
Ето и за истегляне на драйвери:
driver booster
Това е уникална техника за WinXP. Знаем, че е необходимо периодично да се почистват регистрите
и временните файлове за операционните системи Win9X/ME/2000.
Prefetch е нова и много полезна техника в Windows XP. Обаче след известно ползване на XP ,
директорията prefetch може да се напълни с много безполезни и излишни линкове, в Prefetch каталога, което може да забави значително вашия компютър.
За да почистите тези файлове, отворете C(системния дял):/windows/prefetch и изтрийте всички файлове. След това рестартирайте. Препоръчително е да правите това всеки месец.
Отворете програмата за дефрагментиране на диска, като щракнете върху бутона СтартИзображение на бутона "Старт". В полето за търсене въведете Програма за дефрагментиране на диска, след което в списъка с резултати щракнете върху Програма за дефрагментиране на диска.
Под Текущо състояние изберете диска, който искате да дефрагментирате.
За да определите дали дискът има нужда от дефрагментиране, щракнете върху Анализирай диска. Изисква се разрешение от администратора Ако се покаже подкана да въведете администраторска парола или потвърждение, въведете паролата или потвърдете.
След като Windows приключи с анализа на диска, можете да проверите процентите на фрагментиране на диска в колоната Последно изпълнение. Ако процентите са над 10%, трябва да дефрагментирате диска.
Щракнете върху Дефрагментирай диска. Изисква се разрешение от администратора Ако се покаже подкана да въведете администраторска парола или потвърждение, въведете паролата или потвърдете.
smart defrag 3
Как да дефрагментираме хард диск
advance system care
Системни изисквания:
windows 2000|xp|vista|7|8
300 MHz processor or faster processor
256 MB of ram
30 MB hard disc space
Снимки: №1 №2
Advanced SystemCare (преди позната като Advanced WindowsCare) е уникална програма, която открива и решава проблеми, свързани с бъдещето на вашия компютър. Само с едно кликане ще се решат няколко от най-често срещаните РС проблеми: забавяне, забиване и дори напълно сриване.
Advanced SystemCare е най-лесния за използване, интелигентен и мощен системен инструмент от ново поколение, който служи за профилактика (анализиране на потенциални проблеми) и отстраняването им. Освен това, Advanced SystemCare има опция и за възвръщане на първичните настройки на Windows.
Advanced SystemCare е доста изчерпателен инструмент, който чрез интеграция в системата, се грижи за опазване, поправка на проблеми и оптимизация на компютъра. Програмата е универсална и лесна за работа и може да бъде определена като One-Click и All-In-One решение на проблемите.
Как се инсталира advance system care
Урок как да опитимизираме компютъра
тук
тук и тук(за сървър)
Ако нищо от това не ти помага пиши ще следя темата...
http://cs-bg.info/forum/viewtopic.php?t=16186&f=6
Ето и за истегляне на драйвери:
driver booster
Изчистване на Prefetch папката
Това е уникална техника за WinXP. Знаем, че е необходимо периодично да се почистват регистрите
и временните файлове за операционните системи Win9X/ME/2000.
Prefetch е нова и много полезна техника в Windows XP. Обаче след известно ползване на XP ,
директорията prefetch може да се напълни с много безполезни и излишни линкове, в Prefetch каталога, което може да забави значително вашия компютър.
За да почистите тези файлове, отворете C(системния дял):/windows/prefetch и изтрийте всички файлове. След това рестартирайте. Препоръчително е да правите това всеки месец.
Дефрагментиране на твърдия диск
Отворете програмата за дефрагментиране на диска, като щракнете върху бутона СтартИзображение на бутона "Старт". В полето за търсене въведете Програма за дефрагментиране на диска, след което в списъка с резултати щракнете върху Програма за дефрагментиране на диска.
Под Текущо състояние изберете диска, който искате да дефрагментирате.
За да определите дали дискът има нужда от дефрагментиране, щракнете върху Анализирай диска. Изисква се разрешение от администратора Ако се покаже подкана да въведете администраторска парола или потвърждение, въведете паролата или потвърдете.
След като Windows приключи с анализа на диска, можете да проверите процентите на фрагментиране на диска в колоната Последно изпълнение. Ако процентите са над 10%, трябва да дефрагментирате диска.
Щракнете върху Дефрагментирай диска. Изисква се разрешение от администратора Ако се покаже подкана да въведете администраторска парола или потвърждение, въведете паролата или потвърдете.
smart defrag 3
Как да дефрагментираме хард диск
Изтегляне на допълнителна програма
Ако все още ти лаги можеш да си изтеглиш ето тази програмка:advance system care
Системни изисквания:
windows 2000|xp|vista|7|8
300 MHz processor or faster processor
256 MB of ram
30 MB hard disc space
Снимки: №1 №2
ОПИСАНИЕ
Advanced SystemCare (преди позната като Advanced WindowsCare) е уникална програма, която открива и решава проблеми, свързани с бъдещето на вашия компютър. Само с едно кликане ще се решат няколко от най-често срещаните РС проблеми: забавяне, забиване и дори напълно сриване.
Advanced SystemCare е най-лесния за използване, интелигентен и мощен системен инструмент от ново поколение, който служи за профилактика (анализиране на потенциални проблеми) и отстраняването им. Освен това, Advanced SystemCare има опция и за възвръщане на първичните настройки на Windows.
Advanced SystemCare е доста изчерпателен инструмент, който чрез интеграция в системата, се грижи за опазване, поправка на проблеми и оптимизация на компютъра. Програмата е универсална и лесна за работа и може да бъде определена като One-Click и All-In-One решение на проблемите.
Как се инсталира advance system care
Урок как да опитимизираме компютъра
Изчистване на Conficker или как да опазим мрежата от червеите за Windows
тук
Как да намалим лага в цс?
тук и тук(за сървър)
Ако нищо от това не ти помага пиши ще следя темата...
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Ако си с стар билд на win 7 проблема с latency е там, пробвай с кабел да видиш как се държи
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Активен
- Обратна връзка:
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
пробвай да спреш защитната стена,кажи кви програми имаш стартирани на лаптопа,докато играеш цса

- Активен
- Обратна връзка:
Ами, когато играя скайпа работи и Winampa и до там, но аз играя една игра, която товари още повече, според мен, игра слушайки музика през Youtube и там не ми забива нито нищо. Играта е Star Trek Online, мисля че я знаеш. А и на антивирусната АВГ нямам защитна стена, ако за там говориш, понеже е безплатна версия.

- Шефчето
- Обратна връзка:
- Активен
- Обратна връзка:
Спрях стената от към Windows-a, но пак ми държи латенсито 70-120 и пак има известен лаг.
П.С. Пробвах и това да направя CS-a с висок приоритет помогна, но не много
П.С. Пробвах и това да направя CS-a с висок приоритет помогна, но не много

Офтопик:

- Активен
- Ник в играта: Jiwkov*
- Скайп профил: niki_roman
- Обратна връзка:
Пробвай да си дадеш приоритет на цс-а в реално време.
1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
- Шефчето
- Обратна връзка:
дръпни си LongHorn 2013 и пробвай с него само за тест или някъв друг цс да видиш дали Latency щи е пак толкова голямо,че нещо ме съмнява че може и да е от цса

- Активен
- Обратна връзка:
Мерси Гена с новия ЦС е по-добре, но сега имам друг проблем погледнах, че не мога да правя снимки погледнах темата, в която си писал и откривам, че нямам папка AppData сега помощ с това, ако може ? 

- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
как да нямаш аппдата? ако си написал само AppData няма как да ти го отвори, трябва да напишеш %appdata% ако това имаш предвид

- Шефчето
- Обратна връзка:
нормално да не виждаш дадената папка,защото те са скрити
направи така че да ти са показват и скритите папки и ще я видиш

- Активен
- Обратна връзка:
Благодаря ви, на всички особено на Гената и Чушчица с тяхна помощ сега ще ми е още по-приятна играта, благодаря ви отново.
Ще гледам да се отблагодаря като не ви тормозя често в въпроси

Офтопик: