Лаг

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Лаг

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Добър вечер!
От известно време при движение на мишката, се получава насичане.Когато се опитам да уцеля някого, започва да ми лагва и мерника отива встрани от мишената.За момент спира да се движи и след това прави рязко движение.Мишката е A4Tech X7 V-Track F5.Мислех, че тя е дефектна, но когато сложих старата(Delux) и при нея го имаше проблема.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Advanc3d <33
Скайп профил: ЛС !
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Лаг

Мнение от shaman »

Имам го същия проблем..със същата мишка :blink: ! На мене когато играя/не играя и примерно 5,10 мин ми седи компа вкл..и започва да зацепва двойно :hmm: ! Дано някой ти помогне и да помогне и на мене ! :victory:
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Dragonspower
Скайп профил: Ersoy_98
Обратна връзка:

Решение за сеченето в Counter-Strike 1.6

Мнение от Dragonspower »

Здравейте,
Значи има няколко начина за решение на проблемите с лага и сеченето в Counter-Strike 1.6,
Първото което е, ще Ви смени начина на изгледа, но 50 % ще действа (Гарантирано):
Options -> Video -> Видео настройките ги променяте по този начин:
Изображение
След което давате ''Apply''.

Вторият вариант е да използвате следните команди, За вдигане на FPS и намаляване на лага:
fps_max 1001 / fps_max 101
rate 2500
cl_updaterate 100
cl_rate 2500

Ако имате въпроси, питайте, с удоволствие бих Ви помогнал, ще следя темата :victory:
Si vous voyez une personne en détresse aide. Tous les retours :)
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: chushchicaspraz
Скайп профил: chuchchica
Обратна връзка:

Мнение от chuchshchica »

Има много неща за намаляване на лага...Може да нямаш драйверите за видео картата,да ти е слаба самата видео карта...Дано все пак това да ти помогне ---> цък
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: V0oice
Скайп профил: em0_vip_gazara
Обратна връзка:

Мнение от V0oice »

Искам да кажа и аз, че имам огромният проблем с МИШКАТА, само и единствено на Slack Serv ми бъгва , а като влизам от Flex Anticheat за други сървъри (няма да споменавам, да не се зачете като реклама) никога това не става, а като влезна в Slack Serv мишката на дисплея като че ли ми играе хоро ;дд Не мога да улуча никой и като има на Jail Break, да сме клекнали и да се въртим немога да се въртя, защото мишката ми насича !!! :@
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”