Админ с аим хак on / off Karchev dust2 only Arena
- Баннат
Админ с аим хак on / off Karchev dust2 only Arena
някой да ми каже как да кача демото тука където го снимах ламера как играе с аим хак моля помогнете да го махнем големия играч хака
- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Админ с аим хак on / off Karchev dust2 only Arena
Качи го тук и после само дай линка. Аз съм 98 % сигурен, че това е фалшива тревога.

- Баннат
http://dox.bg/files/dw?a=3da8729e97 ето ти линка преди малко му направих демо и ония ден му направих но не ми се занимаваше да го кача но той продължава да играе с хака ...
- Respected
- Ник в играта: Karchev
- Скайп профил: icouou
- Обратна връзка:
влизаш в dox.bg там ъплоадваш файла/демото ,което искаш да качиш и даваш линка към демото за да можем да го изтеглим
Така или иначе си пуснал тема, тук ще те предупредя ,че ако продължаваш да ме обиждаш ще те накажа
Така или иначе си пуснал тема, тук ще те предупредя ,че ако продължаваш да ме обиждаш ще те накажа

- Баннат
нека хората да видят колко струваш с тоя хак, не ме застрашавай сега че ти изваждам керливите ризи!
- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Обратна връзка:
На демото убива само 1 човек, не мога да разбера как разпозна хака? Това, че се е бил бъгнал и е влезнал под земята, така се получава след като започнеш да записваш демо. Никакъв хак няма.samsung написа:http://dox.bg/files/dw?a=3da8729e97 ето ти линка преди малко му направих демо и ония ден му направих но не ми се занимаваше да го кача но той продължава да играе с хака ...
Карчо, ти трябва да го приемаш като комплимент, че те мислят за хак, а не като обида

Последно промяна от bazookA на 08 Фев 2014, 00:06, променено общо 1 път.

- Respected
- Обратна връзка:
samsung написа:нека хората да видят колко струваш с тоя хак, не ме застрашавай сега че ти изваждам керливите ризи!

- Напреднал
- Ник в играта: botlqk_
- Скайп профил: botlqk09
- Обратна връзка:
Първо на първо си мери приказките! Това, че те убива и ти садваш не го прави "ламер"
Мисля че темата е излишен спам. Има ЛС и skype!
Мисля че темата е излишен спам. Има ЛС и skype!

- Баннат
охо то на това демо най важните места ги няма явно автоматичното демо започва след 2 минути да снима но то пак се виж че мерника му играе кучек на аимера то тия сега са приятелчета и се защитават взаимно хахаха
- Respected
- Обратна връзка:
Играеш от доста време , сигурно съм те виждал над 100 пъти в сървъра, от 2 дни ревеш ,че съм хак и накрая изкачаш с това,не че се съмнявам относно интелекта ти , но другия път си стой половин един час спектатор , запиши 1 хубаво мазнОО деМО как ги взимам по 3ма 4ма наведнъж и тогава пусни пак оплакване
И не забравяй ,че съм те предупредил и преди и сега пред всички , че ще има последствия за това,че ме обиждаш, изкочиш ли още веднъж с офанзивата в сървъра, ще те гагна за доста дълго време и ако и от това не разбереш нищо ще те банна поне за седмица
И не забравяй ,че съм те предупредил и преди и сега пред всички , че ще има последствия за това,че ме обиждаш, изкочиш ли още веднъж с офанзивата в сървъра, ще те гагна за доста дълго време и ако и от това не разбереш нищо ще те банна поне за седмица
- Баннат
аз те знам от самото начало че си хакер но си мълча за да не ям бан но скоро ще ти изкарам керливите ризи повярвай ми тия хакерски номера при мен не минават! то и на демото на последното убиийство дето те убиват отново се личи че си аим а жалкото е че това ауто дем. започва след 2 мин да снима и прескочил най важните места но с удоволствие ще ти направя демо и всички ще разберат колко струваш !
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Е аз на какви случаи съм бил свидетел просто не знаете, преди на 5в5 ги правехме дармадан
обаче кофти е че ми се изтъркаха крачетата на a4 то и вече не мога да играя както преди 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: onstyle
- Скайп профил: mydarkdesire2
- Обратна връзка:
Аз не виждам смисъл повече,да обиждаш и "заплашваш" колегата,след като на демото няма хак!
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice