[Кандидат админ] Jailbreak - Iron Wolf

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Iron Wolf
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Кандидат админ] Jailbreak - Iron Wolf

Мнение от Iron Wolf »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 17
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Да
3. Напишете Вашето име! - Иван
4. Напишете Вашия ник! - Iron Wolf
5. За кой сървър кандидатствате? - Slackserv.com # Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Няма да лъжа, че съм някакъв первектен админ, вярно е има 1 оплакване от мен, но то е старо още от преди първата ми кандитатура. Оттогава се опитвам да не правя каквито и да е грешки и мисля, че ми се получи. Бих бил полезен с това че влизам доста често и общо взето не съм злоопотребил с правата си докато бях смс, ако някой твърди обратното моля да постне снимка или демо. Оставям се на вашите впечатления.
7. Skype за връзка: -ivan.ivanow24
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: bazookA
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] Jailbreak - Iron Wolf

Мнение от bazookA »

Не че имам право да пиша в тази кандидатура, но само да дам тези снимки, които могат да повлияят на решението на колегите.
Изображение
Изображение
Играехме на въпроси и Simon- a зададе въпрос, при който трябваше да посочим изпълнителя на песента, а той беше Азис.
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Iron Wolf
Обратна връзка:

Мнение от Iron Wolf »

да побеснявам като чуя Азис. Ясно ,е че това ще повлияе, но както казах не съм перфектен админ, понякога излизал извън нерви. И за протокола той го пусна. Както и да е после го ungagnah.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: silviqsekazvam
Скайп профил: silviqsekazvam
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от silwetyy »

Iron Wolf написа:да побеснявам като чуя Азис. Ясно ,е че това ще повлияе, но както казах не съм перфектен админ, понякога излизал извън нерви. И за протокола той го пусна. Както и да е после го ungagnah.
Всеки има право да пише каквото иска, освен ако не нарушава правилата с написаното. Това, че са споменали Азис не е причина за гаг, пък и перманентен.. Перфектни хора няма, всеки допуска грешки, но мисля, че лесното ти изнервяне ще е голяма пречка, ако ти се дадат правата, които искаш. Поради тази причина ти давам против, съжалявам.
Офтопик:
Успех все пак! :)
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Zwitter
Скайп профил: riseto_96
Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Това,че ти не харесваш нещо,а друг го харесва не е причина да злоупотребяваш с правата си..Аз какво да кажа,като слушам коренно различна музика ? Да гагвам всички ли?...По темата ПРОТИВ,според мен няма да се справиш..Успех все пак :)
Изображение
Офтопик:
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - на 9 сам но изглеждам като 14 годи6
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Колко мразя хора които си налагат мнението с власт или без. Ти мразиш някой и всички ще наказваш ако ти противоречат ти какъв си? Национал-социалист? Е аз пък съм фен на свободата на словото и печата и ще ти дам едно чистосърдечно "ПРОТИВ" :cheers:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Аз харесвам Азис ;) сега ти не го харесваш и затова ти никога няма да бъдеш админ при нас! точка по въпроса!!!!!!
Офтопик:
такива деца не ми трябват в екипа
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”