[Кандидат админ] Jailbreak - Feal.BG

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Кандидат админ] Jailbreak - Feal.BG

Мнение от Feal.BG »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 15 (навършени) 980403****
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Статистиката не е във функционалност, но времето е покрито.
3. Напишете Вашето име! - Теодор
4. Напишете Вашия ник! - Feal.BG
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Сървъра се нуждае от видно по-строго ръководене, което не може да се приложи в определен етап от време, поради не-наличието на член на екипа. Появяват се своеволия и дразки, които искам да премахна и да удовлетворя съвкупността от играчите, които посещават сървъра. Искам да подавам шанс на останалите потребители да се изявят, както и да се учат от своите грешки в нормалните граници. От ранна възраст съм привърженик на подобен тип сървъри, като самия аз съм обиколил многобройни върхове, които са си стрували покоряването. Мисля, че роман в случая не е нужен, като искам да благодаря за отделеното време на прегледа.
7. Skype за връзка: - ellernen.root

Честита нова година, нека я посрещнем с радост, да я изживеем с любов и да я изпратим с нови успехи!
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: [Кандидат Админ] JailBreak - Feal.BG

Мнение от Genata »

нямаш 16 отхвърлен
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”