Проблем със звука.

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: U.S.S. Voyager
Скайп профил: nikostay1
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Проблем със звука.

Мнение от U.S.S. Voyager »

Здравейте, проблемът ми е, че понякога от нищото на лаптопа ми му изчезва звука и това се случва само когато не съм пуснал нещо, което има звук и ми се налага да рестартирам лаптопа и започна напоследък да се случва да го рестартирам по 1-2 пъти на ден за това, моля помогнете, защото си мисля че не е хубаво да го рестартирам толкова често.
Благодаря предварително :cheers: и моля, ако не е в правилния раздел да я преместите.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: choco
Скайп профил: sti4_sp
Обратна връзка:

Re: Проблем със звука.

Мнение от cschococs »

На мен така ми преди няколко седмици ми изключваха тонкулоните (на PC сам) и при мен се оправяше с рестартиране.
Не знам как, но се оправи от самосебе си или е защото го преинсталирах :) Незнам. Пробвай да ъпдейтнеш драйверите (ако си на WIN7 от windows update) или потърси в интернет за драйвери за звука или незнам..
Това, е скоето мога да ти помогна :)
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: beyond
Скайп профил: gucisan
Обратна връзка:

Re: Проблем със звука.

Мнение от beOnewithMe »

- [url]http://driver-booster-.en.softonic.com/[/url] Пробвай тази програма. Просто инсталирай (Без да мениш директорията на запазване на файловете) -> Направи скан и ще ти покаже, кои драйвъри са за ъпдейт, и ги ъпдейтваш след като е свършил скан-а. (Това става от програмата)
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ฿£ý०ʼnÐ
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”