Оплакване от несправедлив бан - gilthorD
- Новак
- Ник в играта: gilthorD
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от несправедлив бан - gilthorD
1. Вашият ник: gilthorD
2. Сървър: SlackServ HideNSeek 100aa
3. Ник на админа: FeNNoMeNa
4. Вашето IP: 77.85.169.53
5. Причина, поради която сте наказан:
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin FeNNoMeNa.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : gilthorD
[AMXBans] Reason : ' Cheater '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 73651406 '
[AMXBans] Your IP : ' 77.85.16
6. Демо на играта ви: http://dox.bg/files/dw?a=8d6289aeda
П.С. - Не знам кое точно го е мотивирало да ме банне за "Cheat" , но ако е възможно, конкретният админ да сподели с мен. Благодаря предварително.
П.С.2 - Ако е възможно си подбирайте админите по-добре, защото това остана най-добрият HNS сървър в BG и е жалко някакви нови звезди да баннват за "Cheat" , само защото никога не са играли с нас в добрите стари времена. По-старите играчи ме познават и знаят за какво става на въпрос. Обръщайте внимание на кадърността, на хората ,които получават админ права от вас.
Поздрави.
2. Сървър: SlackServ HideNSeek 100aa
3. Ник на админа: FeNNoMeNa
4. Вашето IP: 77.85.169.53
5. Причина, поради която сте наказан:
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin FeNNoMeNa.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : gilthorD
[AMXBans] Reason : ' Cheater '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 73651406 '
[AMXBans] Your IP : ' 77.85.16
6. Демо на играта ви: http://dox.bg/files/dw?a=8d6289aeda
П.С. - Не знам кое точно го е мотивирало да ме банне за "Cheat" , но ако е възможно, конкретният админ да сподели с мен. Благодаря предварително.
П.С.2 - Ако е възможно си подбирайте админите по-добре, защото това остана най-добрият HNS сървър в BG и е жалко някакви нови звезди да баннват за "Cheat" , само защото никога не са играли с нас в добрите стари времена. По-старите играчи ме познават и знаят за какво става на въпрос. Обръщайте внимание на кадърността, на хората ,които получават админ права от вас.
Поздрави.
- Аматьор
Re: Оплакване от несправедлив бан - gilthorD
Вчера или онзи ден баннах играч с ник INKEN' (нещо такова), който си беше с чиит, сега като гледам бана го няма, ползван е смс унбан явно. Съдейки по ника на ацц-то ти, си същият индивид. Интересно,защо не си се оплакал след моя бан. Сега дори да си чист,ако си същия играч,за мен бана ти не трябва да се маха.
ПС: Ид-то ти не е това от бана, пропуснал си да копираш някоя цифра. Или се опитваш да се изкараш,че си с оригинален стиим ?
ПС: Ид-то ти не е това от бана, пропуснал си да копираш някоя цифра. Или се опитваш да се изкараш,че си с оригинален стиим ?
- Новак
- Обратна връзка:
Аз си махнах първия, защото не намерих никъде секция "Ънбан" и реших да пусна 1 смс, защото няма къде да се играе. Но още 1 да пускам, заради некадърна админска деиност ... ? Не става!
---------
Ps.
А би ли ми обяснил твоят бан с какъв мотив е ? \&яуот;Мултичийт\&яуот; , хмм ... би ли ми дал един признак по които разпозна "Мултичийт"-а ми ?
---------
Ps. II
Що се отнася до СТИЙМ ид-то , явно съм изпуснал някоя цифра, защото съм кракнат стийм. Но не виждам това какво общо има ?
---------
Ps. III
Много ми е интересно по кой признак разпознахте хака ми и двамата, моля ви, просветлете ме!
---------
Ps.
А би ли ми обяснил твоят бан с какъв мотив е ? \&яуот;Мултичийт\&яуот; , хмм ... би ли ми дал един признак по които разпозна "Мултичийт"-а ми ?
---------
Ps. II
Що се отнася до СТИЙМ ид-то , явно съм изпуснал някоя цифра, защото съм кракнат стийм. Но не виждам това какво общо има ?
---------
Ps. III
Много ми е интересно по кой признак разпознахте хака ми и двамата, моля ви, просветлете ме!
- Аматьор
Моят бан ти беше поставен,защото когато скачаше не ти изписваше джъмп ( разбира се, първоначално си казах, може пък да му бъгва и не направих нищо) след което те видях как скачаш към един ладер и не ти достигнаха 2-3 юнита да го хванеш и хоп без да правиш нищо, нито да гледаш към земята и т.н. направи джъмп бъг. Та тези две неща ми бяха предостатъчни да те банна. И разбира се винаги можеш да кажеш,че това с джъмп на шоукейса ти е бъгнало, а жб то си го направил на късмет( без дори да гледаш към земята), ама честно казано не ми се вярва да си чак такъв карък и късметлия едновременно.
А и никой здравомислещ човек не би пратил смс за унбан,ако наистина е бил невинен.
Както казах за този ти бан, грам не ми дреме и няма да си правя труда да прегледам демото дори. Щом веднъж съм те баннал за хак и съм сигурен,че си бил, каквото и да кажеш, за мен си оставаш просто един хакер.
Нека админа поставил ти 2-рият бан да си каже мнението и защо точно те е баннал.
А и никой здравомислещ човек не би пратил смс за унбан,ако наистина е бил невинен.
Както казах за този ти бан, грам не ми дреме и няма да си правя труда да прегледам демото дори. Щом веднъж съм те баннал за хак и съм сигурен,че си бил, каквото и да кажеш, за мен си оставаш просто един хакер.
Нека админа поставил ти 2-рият бан да си каже мнението и защо точно те е баннал.
- Новак
- Обратна връзка:
О боже ... за пореден път се убеждавам, че админите тук са под всякаква критика.
1-во. Jb не съм правил сигурно от няколко месеца.
2-ро. Какво значи, че не ми показва джъмп на шоукейсът ? Скачам и правя стенд-ъп бхоп без да скачам ? Хахахах. Fuck logic.
Нямам какво да казвам повече.
2-ро. Какво значи, че не ми показва джъмп на шоукейсът ? Скачам и правя стенд-ъп бхоп без да скачам ? Хахахах. Fuck logic.
- Respected
- Скайп профил: miro-fenomena
- Обратна връзка:
Банах те защото като скачаше не изписва JUMP което си е скрипт ...
ПП: Бях в присъствието на 2 админа и те също видяха, че няма JUMP на Showkeys-a
ПП: Бях в присъствието на 2 админа и те също видяха, че няма JUMP на Showkeys-a

- Аматьор
Хаха, ще помоля колегите да не заключват темата до довечера, да се прибера в дома и да кача демото на което играчът "Не прави жб от няколко месеца". Гледай само после да не се окаже,че "ох аз не съм усетил,че съм направил жб"inken написа:О боже ... за пореден път се убеждавам, че админите тук са под всякаква критика.

- Новак
- Обратна връзка:
Не изписва джъмп ? Скрипт ? Не знаех, благодаря ви, че ме просветлихте, че правя jb-та и съм скриптър.
- Аматьор
Отново ти го казвам, може и да бъгва, може и да не бъгва, както се вика "всичко е възможно".
Ето ти демото където "не правиш жб от няколко месеца" на 3:05 от демото можеш да се видиш.
Демо
Да направиш джъмп бъг под лж4 или нещо такова, ок. Ама точно тука когато не стигаш ладера и мистериозно правиш жб, без даже да се учудиш или не си забелязал? Защото да си на 95 кръв и да паднеш от такава височина без да ти вземе кръв бих казал,че е доста забележимо. А по-горе дори претендираш,че не си правил такива от 2-3 месеца? Виждам,че играеш що годе добре, но това не означава,че не можеш да пуснеш чиит, както и си направил при бана поставен ти от мен.
И пак ще повторя! Никой здравомислещ човек не би пратил смс за унбан,ако реално е невинен! Със този си бан се разбирай с човека поставил ти бана, аз бях до тук и казах/показах това което исках, за да се види,че не си особено коректен и честен в това което казваш.
Ето ти демото където "не правиш жб от няколко месеца" на 3:05 от демото можеш да се видиш.
Демо
Да направиш джъмп бъг под лж4 или нещо такова, ок. Ама точно тука когато не стигаш ладера и мистериозно правиш жб, без даже да се учудиш или не си забелязал? Защото да си на 95 кръв и да паднеш от такава височина без да ти вземе кръв бих казал,че е доста забележимо. А по-горе дори претендираш,че не си правил такива от 2-3 месеца? Виждам,че играеш що годе добре, но това не означава,че не можеш да пуснеш чиит, както и си направил при бана поставен ти от мен.
И пак ще повторя! Никой здравомислещ човек не би пратил смс за унбан,ако реално е невинен! Със този си бан се разбирай с човека поставил ти бана, аз бях до тук и казах/показах това което исках, за да се види,че не си особено коректен и честен в това което казваш.
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Бана остава! Може да използваш смс unban http://www.slackserv.com/services.php?sms=unban