Въпрос относно Jailbreak.
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Въпрос относно Jailbreak.
Здравейте. Тъй като питах Георги 4 пъти и не получих отговор правя тема. Защо не мога да номинирам някои мапове, а други мога? Примерно като пиша "jail_moviecik_v4" "jail_saintgeorge_v2" "jail_phoenix" и вероятно има още, но не съм пробвала, защото не знам кои са в мап листа пък и имам право на 2... Та като ги напиша не ги номинира, а ги има... Примерно като пиша "jail_rehab" "jail_nuke_v3" и т.н. ги номинира...
Другия ми въпрос защо е махната картата jail_moviecik_v3? Или не я е имало? За мен тя е по-хубава от в4, защото по-малко лагва на нея...(няма сняг). Въпреки че няма толкова игри пак е хубава и ако може да я добавите и нея?
Другия ми въпрос защо е махната картата jail_moviecik_v3? Или не я е имало? За мен тя е по-хубава от в4, защото по-малко лагва на нея...(няма сняг). Въпреки че няма толкова игри пак е хубава и ако може да я добавите и нея?
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Напреднал
- Ник в играта: DuBsTeP MiX*
- Скайп профил: dubstepmix2
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Въпрос относно Jailbreak.
Нещо може да ти се е бъгнало пробвай с друг цс пък ако не стане значи,че картите не те харесват :d
- Супер потребител
- Обратна връзка:
Пффф...изобщо не е от цса...не само при мен е проблема...можеше поне да пробваш преди да се изкажешDubtepisbest написа:Нещо може да ти се е бъгнало пробвай с друг цс пък ако не стане значи,че картите не те харесват :d

I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Напреднал
- Ник в играта: DuBsTeP MiX*
- Скайп профил: dubstepmix2
- Обратна връзка:
Пробвах на първият мап само защото после да копирам другият..трябваше да намаля цс-а ш да копирам и ми заби затова не пробвах с другите,но първият мап стана поне при мен.-Ками написа:Пффф...изобщо не е от цса...не само при мен е проблема...можеше поне да пробваш преди да се изкажешDubtepisbest написа:Нещо може да ти се е бъгнало пробвай с друг цс пък ако не стане значи,че картите не те харесват :d
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Ако искаш да бъдат качени нови карти, а други да бъдат махнати направи тема кои да се премахнат и защо и кои да се добавят - те ще бъдат тествани и ако се одобрят качени. Колкото до картите които не може да номинираш - Всички карти ще бъдат махнати и сложени наново защото правят проблем и може би от там идват крашовете (Експертно мнение Гошо)
- Супер потребител
- Обратна връзка:
Чудех се дали да отговарям.. ;д Имаше един играч, който написа "jail_phoenix" и на него не станаDubtepisbest написа: Пробвах на първият мап само защото после да копирам другият..трябваше да намаля цс-а ш да копирам и ми заби затова не пробвах с другите,но първият мап стана поне при мен.-

I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Respected
Направи списък с картите който ги няма и който не се номинират и го дай на Гената той ще ги качи.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Супер потребител
- Обратна връзка:
От къде да го намеря...не ги знам всички..не се играят всички, а votemap няма...Ивчо написа:Направи списък с картите който ги няма и който не се номинират и го дай на Гената той ще ги качи.
Офтопик:
I'm bad milk, drink it.
Офтопик: