Тогава За.>sLk> написа: Вие не разбрахте момчето . Той иска да заменим този плугин защото като се гласува чак следващия рунд е фрее. Той предлага да се сложи плугин при който в същия рунд в който сме гласували да е фрее не нехт рунда . Капиш ?
Вие не разбрахте момчето . Той иска да заменим този плугин защото като се гласува чак следващия рунд е фрее. Той предлага да се сложи плугин при който в същия рунд в който сме гласували да е фрее не нехт рунда . Капиш ?Ками написа:В такъв случай против. Те всички ще дават вот всеки рунд особено на по-трудните мапове... А има и такива, които дори не гледат какъв е вота просто си цъкат нещо... Така сървъра си е добре.B-Rabbit написа:Той иска преди всеки рунд да има вот .. Аз съм твердо против това да не ти е фор фън сървър ?
Този плъгин по принцип който е сега киква но нещо не работи и трябва ние админите да слейваме , аз предлагам просто той да се поправиshimano написа:Не преди всеки рунд, то си има лимит примерно за целия мап има право на 10 рунда които може да са фрее . Има си квар и може да се променя. А пък това като са пускани капаните трябва да се направи една проверка просто. Според мен е тъпо да се пуска вот чак за следващия рунд .Едно време се занимавах с плугини трябва само да видя документациите и ще я направя проверкатаИ още един плугин ми хрумна, вчера като влезнах и умрях в началото дадох retry и след това имаше админ и ме слайна и се сетих, че имам плугин който след retry първо изписва в HUDa мисля че и после след 3 секунди слайва. Реално погледнато като няма админ доста от хората си ретрайват
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта