Следната грешка е когато сървъра известява, че се записва демо.
Вместо "Now we recording" би трябвало да е "Now we're recording" или пък "Now we are recording".
Просто го отбелязвам, не е нещо критично.

Ако беше чела до край, щеше да видиш, че той само казва, че според него е грешка и е написал, че не е фатално. Какво ти пречи да направи тема!? Нали трябва да я видят червените тази грешка и да го коригират!Lucky написа:Ха-ха, ти с тоя английски и орловия ти поглед ще се побъркаш. Верно браво, че си го забелязал, щ'ото не се набива на очи, ама чак и тема за това
Всъщност всичко беше на шега и приятелски казано, не скачам срещу него само заради някаква си тема , недей и ти да скачаш срещу мен, само защото мога да се изразявам по различен начин.Lubownichkataaa написа:Ако беше чела до край, щеше да видиш, че той само казва, че според него е грешка и е написал, че не е фатално. Какво ти пречи да направи тема!? Нали трябва да я видят червените тази грешка и да го коригират!Lucky написа:Ха-ха, ти с тоя английски и орловия ти поглед ще се побъркаш. Верно браво, че си го забелязал, щ'ото не се набива на очи, ама чак и тема за това
Съгласен съм с нея. А до колкото правописната грешка, това може да значи страшно много. Правописна грешка виртуално, правописна грешка реално. Латиницата както Кирилицата си са съвсем важни.Lucky написа:Всъщност всичко беше на шега и приятелки казано, не скачам срещу него само заради някаква си тема , недей и ти да скачаш срещу мен, само защото мога да се изразявам по различен начин.Lubownichkataaa написа:Ако беше чела до край, щеше да видиш, че той само казва, че според него е грешка и е написал, че не е фатално. Какво ти пречи да направи тема!? Нали трябва да я видят червените тази грешка и да го коригират!Lucky написа:Ха-ха, ти с тоя английски и орловия ти поглед ще се побъркаш. Верно браво, че си го забелязал, щ'ото не се набива на очи, ама чак и тема за това
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта