Хейтъри в моята тема не искам, като гледам само на анимацията си добър,да не говорим , че неможеш да направиш свестен аватар.Дизайн пък да не говорим.Ако искаш да ти покажа какво е ''имедж'',като те бия на 1 батъл?NenoInTheNameOfHouse написа:Дизайн ?
или лека преработка сваляш имедж от нета промяна на цвета, 1 ефект добавяне на текст и изработката ти е готова, хората ти пляскат а,у и ти си дизайнер браво!
1/10 за това че си свалял имедж.
HidranDesign!
Модератор: Развлечения
- Новак

Re: HidranDesign!
- Напреднал

- Ник в играта: Виж в подписа ми
- Скайп профил: unknown
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Само ще коментирам последен път в твоя тема...
Аватари
Ако става въпрос за аватара който ползвам в профила, това е първата ми изработка от първите стъпки във фотошоп.
Да грозен е но другите ми изработки показват на какво съм способен.
С аватари както виждаш не се занимавам в момента но ако ти направя един ще си го сложиш в профила.
И да може да ме биеш на battle като сваляш имедж от нета, понеже ти работиш само с имедж.
А аз работя върху празен лист и ползвам до 50% имедж и се получава това което ти не можеш да покажеш в изработките си.
Защото като ти дам празен лист ти ще ми го върнеш такъв.
Хайде успех ти желая и без лоши помисли
Аватари
Ако става въпрос за аватара който ползвам в профила, това е първата ми изработка от първите стъпки във фотошоп.
С аватари както виждаш не се занимавам в момента но ако ти направя един ще си го сложиш в профила.
И да може да ме биеш на battle като сваляш имедж от нета, понеже ти работиш само с имедж.
А аз работя върху празен лист и ползвам до 50% имедж и се получава това което ти не можеш да покажеш в изработките си.

- Новак

Спри да спамиш в темата ми , то е ясно,че понятие нямаш от програмата.NenoInTheNameOfHouse написа:Само ще коментирам последен път в твоя тема...
Аватари
New Design
http://www.whistle-bg.tk/uploads/44310943.png
- Respected

- Ник в играта: Koceto
- Скайп профил: koceto_slackserv
- Обратна връзка:
Момчета, съветвам ви да не обръщате темите в безразборен чат, в който спорите кой е по-добър. Имате поле за изява, оставете другите да ви коментирата. Ако получа още едно оплакване, че се спами по темите ще трия мнения и ще слагам предупреждения, имайте го предвид !!!
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица- Напреднал

- Ник в играта: Unforgiving
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Супер потребител

- Ник в играта: bazookA
- Обратна връзка:
Този дизайн си го направил от free psd. 90% от дизайна не са твои.HidraN написа:Спри да спамиш в темата ми , то е ясно,че понятие нямаш от програмата.NenoInTheNameOfHouse написа:Само ще коментирам последен път в твоя тема...
Аватари
New Design
http://www.whistle-bg.tk/uploads/44310943.png

- Новак

- Супер потребител

- Respected

- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Според мен това не е тема за избиване на комплекси. Пък и тва "че не струва" можеш да го отпратиш към него и в по-лек контекст.ivo5456 написа:Не струваш ! 2/10
Ако ще го критикуваш, нека да е по-меко. А и не мисля, че си добър колкото него.
Момчето се е постарало и има хубави изработки. Сигнатурите му ми допаднаха най-много!
I'll see you soon then..

- Супер потребител

Хмм.. А според мен това си е мое лично мнение и ти не можеш да ми кажеш дали да го отправя по-меко или не ! Изработките му не ми харесват, а и от всичкото отгоре половината не са негови ! За нищо не става и той си знае.Lucky написа:Според мен това не е тема за избиване на комплекси. Пък и тва "че не струва" можеш да го отпратиш към него и в по-лек контекст.ivo5456 написа:Не струваш ! 2/10
Ако ще го критикуваш, нека да е по-меко. А и не мисля, че си добър колкото него.
Момчето се е постарало и има хубави изработки. Сигнатурите му ми допаднаха най-много!
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected

- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Ти си хейтър , който си няма на представа от photoshop , а се опитва да "критикува".ivo5456 написа:Хмм.. А според мен това си е мое лично мнение и ти не можеш да ми кажеш дали да го отправя по-меко или не ! Изработките му не ми харесват, а и от всичкото отгоре половината не са негови ! За нищо не става и той си знае.Lucky написа:Според мен това не е тема за избиване на комплекси. Пък и тва "че не струва" можеш да го отпратиш към него и в по-лек контекст.ivo5456 написа:Не струваш ! 2/10
По темата : Аватарите ти са хубави. За дизайните мога да кажа , че си ги копирал от някъде ( в смисъл си гледал ). И аз имам подобен дизайн на този http://dragit.eu/up/wzOC2EcZFD.png . Логотата , не мисля че ти си ги правил, а само си лепнал 1 текст.
- Активен

- Ник в играта: SKILLFUN
- Обратна връзка:
Пък ти колко жалък си... Не можеш да направиш и на половина толкова добра сигнатура, дизайн или даже аватар колкото него.ivo5456 написа:Хмм.. А според мен това си е мое лично мнение и ти не можеш да ми кажеш дали да го отправя по-меко или не ! Изработките му не ми харесват, а и от всичкото отгоре половината не са негови ! За нищо не става и той си знае.Lucky написа:Според мен това не е тема за избиване на комплекси. Пък и тва "че не струва" можеш да го отпратиш към него и в по-лек контекст.ivo5456 написа:Не струваш ! 2/10
- Новак

http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 49&t=10844
Хайде милички .. имате нова тема за хейт.Ivo, ти пък къде тръгна?Досега ти давах уроци, ти почваш да ми се прайш на разбирач, а?Много големи сладкодумци сте в скайпа, ама иначе ако ти кажа дума на криво, изработките ми не струват.С обич.
Хайде милички .. имате нова тема за хейт.Ivo, ти пък къде тръгна?Досега ти давах уроци, ти почваш да ми се прайш на разбирач, а?Много големи сладкодумци сте в скайпа, ама иначе ако ти кажа дума на криво, изработките ми не струват.С обич.