Малко помощ за cs-a...
- Напреднал
- Ник в играта: oNlY [!]
- Скайп профил: only.shit.1
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Малко помощ за cs-a...
... от цс-а ли е чудя са... мишката ми като я дам назад то човека се движи назад... като я дам надолу не може, а тръгва напред... не мога да качвам стълба като хората... помощ... от mouseto ли е от мишката ли е или ? Cs-a ми е нормален... Counter-Strike 1.6. нормален... не знам просто моля помогнете !! До преди малко този проблем го нямаше, а сега дойде... гледах няколко демота... и толкова.. нищо друго не съм правил.

НОВ СКАЙП: only.shit.1
- Активен
- Ник в играта: Lubownichkataaa
- Скайп профил: waletoo97
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
- Respected
Re: Малко помощ за cs-a...
Това понякога се получава, при гледането на демота.Просто зареди отново ЦС-а и ще се оправи. 

Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- В Е Т Е Р А Н
- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка:
много правилно ти го е обяснила, остава само да я разбереш...Lubownichkataaa написа:натискаш опции-----> маус------------>и само mouse look да ти е на тикче
Проблема би се оправил ако има на config.cfg сложена отметка Read-only ако няма такава това което смята за бъг ще си го има до преинсталация. -> не си прав за по-горе написаното.KaRaJaTa1988 написа:Това понякога се получава, при гледането на демота.Просто зареди отново ЦС-а и ще се оправи.

- Напреднал
- Ник в играта: oNlY [!]
- Скайп профил: only.shit.1
- Обратна връзка:
Оправи се... благодаря " lubovnichkataaaa" давам ти +1 репутация... не знаех, понеже не съм добър на cs в смисъл настройките.. мерси !

НОВ СКАЙП: only.shit.1