Потърсих да ли имам нещо от тоя род но няма..INCESSANTANGUISH написа:Е ми може памета на телефона да е свършила, затова си го настрой всичко което ти пратят/изтеглят и др. да ти ходят във картата със памет а не във телефонаАз така си оправих проблема на моят телефон.
samsung galaxy y s5360WalkOn написа:Какъв ти е телефона? (Нокия, самсунг и т.н.)
Мога да ти кажа как да си го пре-инсталираш за 5 минутки и така ще се реши проблема ама може да имаш важна информация в него (Телефонните номера се запазват но не съм много сигурен)fragman написа:WalkOn написа:Какъв ти е телефона? (Нокия, самсунг и т.н.)
samsung galaxy y s5360
По точно как..georgii.s написа:влез в андроидбг имаше начин за galaxy чрез добавяне на софруер да обединиш паметта ...
Добре де.. как?ddreamcatcher написа:Трябва да си роот телефона за да можеш да си местиш нещата в карта с памет и по точно приложенията и актуализациите им
Благодаря ти за съвета.. ще потърся човек който да оправи проблемаddreamcatcher написа:Ами за роота не мога да ти кажа ,защото при всеки телефон е различен . Но като си роот-неш тела можеш да правиш каквото си искаш![]()
П.П Тва го знам защото на скоро на един фр му роотнаха тела
Потребители разглеждащи този форум: Amazon [Bot] и 0 госта