Години : 23
Игрални часове : ~78 часа
Име : Камен
Ник : Progressive
Защо искате да сте админ в нашите сървъри?
========
Мисля, че има нужда от повече присъствие в сървърите. Знам, че е невъзможно винаги да има някои на линия, който да следи за нарушения, но засиленото администраторско присъствие определено помага. Имам време и желание и бих помагал с удоволствие. Slack са едни от най-приятните сървъри - откъм геймплей и плъгини, както и сравнително малко хакерски изпълнения на фона на останалите български такива.
========
П.П - Не съм сигурен дали ще се разгледа апликацията, понеже е 29, но ако все още се търсят хора за AWP Melee (понеже преобладавам там), бих се радвал да съм част от екипа! Един месец бях СМС Админ, но с флаговете, които получаваш от СМС-а е трудно да се разправяш с повечето от нарушителите. Това е втората причина, поради която реших да кандидатствам.
========
6. Начин за връзка: Skype ZeroBlader
[Кандидат админ] AWP Melee - Progressive
- Новак
- Ник в играта: Progressive
- Скайп профил: ZeroBlader
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Супер потребител
Re: [Кандидат админ] AWP Melee - Progressive
Аз съм За, редовен,пуска доклади, вика ме във скайип за хакери редовно и като смс админ се справяше перфектно!! Успех 

Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!

- Respected
- Ник в играта: Iznogoud
- Скайп профил: feedme369
- Обратна връзка:
И аз съм ЗА. Не ми създава проблеми когато съм в сървъра, а по-скоро се опитва да ми подпомогне с нещо, което намирам за отлично. Късмет за нататък ! 

- Respected
- Ник в играта: Mario
- Скайп профил: mario_sscs1.6
- Обратна връзка:
Доверявам се на колегите и аз ти давам ЗА! Начинът, по който е представена кандидатурата издава това, че имаш желание да станеш един от нас. Аз уважавам такива хора, които се стараят и дават максимума от себе си, а тук определено го има! ;)
Успех!
Трябва да си на ясно с това, че ако бъдеш одобрен, ти ще стартираш като помощник админ, а помощник админа има същите права като смс админа, може би с тук-там някоя разлика. След като минеш така наречения "тестов период" чак тогава получаваш бан права.Един месец бях СМС Админ, но с флаговете, които получаваш от СМС-а е трудно да се разправяш с повечето от нарушителите. Това е втората причина, поради която реших да кандидатствам.
Успех!
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка: