[Кандидат Админ] SlackServ.com Hide N Seek [100aa] - oNlY[!]

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: oNlY [!]
Скайп профил: only.shit.1
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Кандидат Админ] SlackServ.com Hide N Seek [100aa] - oNlY[!]

Мнение от oNlY [!] »

1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) 16. -
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! Не нямам, но ме разберете писна ми някой псуват други блокват фраггят и други. Но аз ще ги събера през тази седмица. -
3. Напишете вашето име! Павлин. -
4. Напишете вашият ник! oNlY [!] -
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?)Искам да съм админ, защото има много които псуват/обиждат/блокват/фраггят/кампят/ундеркиллват и други. Не знам на тези играчи, как не им е писнало. Аз се нервя, но не псуват/обиждам, защото още по-зле ще стане. Не влизам в конфликти употребявам МНОГО често думата "BOT" "FRAGGER". Дайте ми шанс, ще се справя. -
6. Начин за връзка: скайп. only.shit2 не влизам много, трябва да си намеря лисчето, в което бях записал паролата си. Като си го намеря ще вляза и ще видя как е положението. -
Дайте ми шанс. Ще се справя дори и да нямам нужните часове. Просто Ви казвам не мога да издържа в смисъл само и ЕДИНСТВЕНО фраггват/блокват/камят/ундеркилват/обиждат/псуват. Дори и да ме приемете няма да имам full права. (Банн права), но ще имам кик,слей,слап и така ще ги наказвам, който наруши правилата на сървъра! Имам доклади, дайте ми шанс. Ще видите, че ще се справя, няма да има и едно провинение в Тест Периода, ако ме приемете.
Благодаря, който ме разбира.
Изображение
Изображение
НОВ СКАЙП: only.shit.1
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Koceto
Скайп профил: koceto_slackserv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: [Кандидат Админ] SlackServ.com Hide N Seek [100aa] - oNl

Мнение от Koceto »

След месец опитай пак ! Имаме условия, които трябва да бъдат покрити.

Явно играеш от твърде скоро/24 май/: http://www.gametracker.com/server_info/ ... uery=oNlY+[!]+-&Search=Search
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”