[Кандидат админ] - JailBreak (Dooge)

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: sLaughtereD-
Скайп профил: Лс!
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Кандидат админ] - JailBreak (Dooge)

Мнение от XaMBuPgeP »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - На 15 съм.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги
3. Напишете Вашето име! - Радко.
4. Напишете Вашия ник! - CombaT . Dooge с тях имам часовете. Дано не е проблем , че вече играя само с ника Dooge
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Ще наказвам нарушителите в сървъра , и за развитието на форума и сървърите , да помагам на играчите като цт и т да спазват правилата и да уча новите хора , които са цт.
7. Задължително Skype за връзка: - На лично съобщение ще ви го дам.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] - JailBreak (Dooge)

Мнение от Lucky »

Колко безсмислени и абсурдни оплаквания си правил срещи мен и колегите ми, доверие аз не мога да ти имам с права. Не знаеш правилата, много често се вкарваш в конфликти и не можеш да мислиш рационално. Огромно Против от мен. Плюс това, защо копираш админски ник от друга верига? Ние да не сме шутове тук и да живеем в наш собствен свят, стегни се малко!
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] - JailBreak (Dooge)

Мнение от kofein »

Lucky написа:Колко безсмислени и абсурдни оплаквания си правил срещи мен и колегите ми, доверие аз не мога да ти имам с права. Не знаеш правилата, много често се вкарваш в конфликти и не можеш да мислиш рационално. Огромно Против от мен. Плюс това, защо копираш админски ник от друга верига? Ние да не сме шутове тук и да живеем в наш собствен свят, стегни се малко!
За мен важи същото + когато има проблем изчакай админите да ти обяснят какъв е, вместо да лефтваш моментално.

Също така няма да е зле да спечелиш доверието на админите.

Отхвърлен
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”