Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 16.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - преди да реснете часовете имах около 12 часа а сега имам 21ч и 43 мин
3. Напишете Вашето име! - Джем.
4. Напишете Вашия ник! - n0thing.
5. За кой сървър кандидатствате? - HideNseek 100aa
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - . - няма редовни админи и за да наказвам нарушителите и да помагам за развитието на веригата. И мисля че ви трябва админи за хнс-то
7. Задължително Skype за връзка: - nothing.nothing71
[кандидатура за админ] HideNseek 100aa n0thing
- Аматьор
- Ник в играта: m10
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[кандидатура за админ] HideNseek 100aa n0thing
Последно промяна от n0thing1 на 09 Фев 2016, 00:09, променено общо 2 пъти.
- Зарибен
- Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
- Скайп профил: LS!!
- Обратна връзка:
Re: [кандидатура за админ] HideNseek 100aa n0thing
Не ми се връзва много много щото не те виждам никъв в хнс-то а как така преди си имал 12 часа значи никва активност и сега 21 интересна раота аз съм Против искам да видя другите колеги кво ще кажат после може и да си променя вота
- Аматьор
- Ник в играта: m10
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Извинявайте че пиша в кандидатурата.
1месец не бях флизал щото ми се бе развалил лаптопа + аз преди играех в дръна.
1месец не бях флизал щото ми се бе развалил лаптопа + аз преди играех в дръна.
- Respected
- Respected
Няма редовни админи ? Аз, Shotgun, BaDaZz също, chocopuma, phameoux в последно време сме активни админите там.
Аз съм против на този етап. Като виждам по горе имаш 33-34 часа, което за ХНС сървъра е малко и аз за това време не съм изградил мнение, че да ти имам доверие. Във всеки случай не си проблемен играч, но съм на мнение да пробваш другия месец, той минава бързо не е толко колкото изглежда
Не губи надежда, има хляб в теб, със спазване на правилата и добра активност ще стане, имаме нужда от още няколко админчета там. Успех ти пожелавам !
Аз съм против на този етап. Като виждам по горе имаш 33-34 часа, което за ХНС сървъра е малко и аз за това време не съм изградил мнение, че да ти имам доверие. Във всеки случай не си проблемен играч, но съм на мнение да пробваш другия месец, той минава бързо не е толко колкото изглежда

Не губи надежда, има хляб в теб, със спазване на правилата и добра активност ще стане, имаме нужда от още няколко админчета там. Успех ти пожелавам !

- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
Против на този етап. След месец може да ти се даде шанс 

- Баннат
Спечели доверието на колегите и заповядай отново, но не по рано от 1 месец.