[Кандидат за Админ] JailBreak - SAS
- Новак
- Ник в играта: SAS
- Скайп профил: На ЛС.
- Вашият пол е: Мъж
[Кандидат за Админ] JailBreak - SAS
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 16, но в Август правя 17.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Не можах да намеря в Gametracker.com сървъра, но предполагам, че имам и над 60 игрални часа..
3. Напишете Вашето име! - Пламенов.
4. Напишете Вашия ник! - SAS
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak Extreme.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - -Влизам всеки ден, от две седмици играя, но отделям по-4, 5 часа на ден, през почивните дни повече разбира се. Сървъра е неописуем, уникален, световен... Не намирам смисъл да коментирам качеството.
Искам да стана Админ във Вашия сървър, защото има много хора/деца, които нарушават абсолютно всички правила и остават безнаказани. Много ме дразнят тези деца - луди лапета. Някакви СМС АДМИНИ/ВИПОВЕ влизат и се правят на "кой съм аз". Злоупотребяват със правата си и така губите страшно много играчи.
Само една скобичка ще отворя, вчера сървър админ ме метна надзиратели, а друго СМС-че ме махна, защото имало много надзиратели, а имаше само двама, съответно терористите бяха над 11. Причината поради, която бях преместен е именно, че ги къртя от команди.... Както и да е да се върнем на темата...
Поради тази причина искам да стана Админ да наказвам "лошите" и да вкарам ред в сървъра.
Освен това, искам да работя с хора, който разбират от работата си, който са мотивирани и са наясно какво искат. Ще се радвам да стана част от вашия екип и да се запозная с хора, които държат наистина една прилична верига.
При евентуално одобряване на моята кандидатура ще бъда отговорен, стриктен и миролюбив, който не би се разколебал да накаже "лошите".
Това е моето заключение по кандидатурата.
7. Задължително Skype за връзка: - sas_1997_15
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Не можах да намеря в Gametracker.com сървъра, но предполагам, че имам и над 60 игрални часа..
3. Напишете Вашето име! - Пламенов.
4. Напишете Вашия ник! - SAS
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak Extreme.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - -Влизам всеки ден, от две седмици играя, но отделям по-4, 5 часа на ден, през почивните дни повече разбира се. Сървъра е неописуем, уникален, световен... Не намирам смисъл да коментирам качеството.
Искам да стана Админ във Вашия сървър, защото има много хора/деца, които нарушават абсолютно всички правила и остават безнаказани. Много ме дразнят тези деца - луди лапета. Някакви СМС АДМИНИ/ВИПОВЕ влизат и се правят на "кой съм аз". Злоупотребяват със правата си и така губите страшно много играчи.
Само една скобичка ще отворя, вчера сървър админ ме метна надзиратели, а друго СМС-че ме махна, защото имало много надзиратели, а имаше само двама, съответно терористите бяха над 11. Причината поради, която бях преместен е именно, че ги къртя от команди.... Както и да е да се върнем на темата...
Поради тази причина искам да стана Админ да наказвам "лошите" и да вкарам ред в сървъра.
Освен това, искам да работя с хора, който разбират от работата си, който са мотивирани и са наясно какво искат. Ще се радвам да стана част от вашия екип и да се запозная с хора, които държат наистина една прилична верига.
При евентуално одобряване на моята кандидатура ще бъда отговорен, стриктен и миролюбив, който не би се разколебал да накаже "лошите".
Това е моето заключение по кандидатурата.
7. Задължително Skype за връзка: - sas_1997_15
Последно промяна от Swinge[R] на 12 Фев 2015, 00:42, променено общо 1 път.
Причина: Редактирано заглавие по образец!
Причина: Редактирано заглавие по образец!
- Баннат
Re: Кандидатура за Админ на JailBreak Extreme
Гласувам с да! Невероятен играч си! Ще стане админ от теб. Давай скайп и да те правим, то се е видяло ;)
Последно промяна от Swinge[R] на 11 Фев 2015, 21:13, променено общо 1 път.
Причина: +1 Предупреждение! Само членове на екипа могат да пишат в кандидатурите!
Причина: +1 Предупреждение! Само членове на екипа могат да пишат в кандидатурите!
- Супер потребител
Тъй като от скоро започнах да влизам доста в jailbreak-a за времето в което започнах да играя,в рамките на 2 седмици не съм те видял нито веднъж.Против!
- Супер потребител
НИТО веднъж не съм те видял ! Играя от много време и съм админ там, но не съм те виждал. Против !
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Аз вече няколко поредни дни те виждам към 6-7 часа вечерта в сървъра, но мога да кажа, че още ти е рано да ставаш част от екипа. Понатрупай още часове и ако държанието ти е на ниво, пробвай пак.
- Respected
- Ник в играта: mandariinka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Мисля че ти е рано.. пробвай пак след известно време иначе съм против за сега 

fuck you :+
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Аз от седмица близо не съм влизал, а преди това не съм те забелязвал => за седмица игра няма как да се изгради мнение за теб. Като цяло кандидатурата ти ме впечатли, но ще трябва да ни впечатлиш и в сървъра. Против засега.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Баннат
Против и от мен.Поиграй още за да може колегите да изградят мнение за теб и пробвай пак.
ОТХВЪРЛЕН
ОТХВЪРЛЕН