Начало Форум Сървъри Банове Правила и Условия   »

Заглавие на темата: Оплакване от Администратор - JukeCity

Тук можете да пускате оплакванията свързани със сайта и форума.

Оплакване от Администратор - JukeCity

Мнениеот DemoLitioN » 20 Авг 2018, 21:23

1. Nick: JukeCity
2. Причина: Трие си отрицателната репутация, която му бях дал + ми скрива мнение, което не нарушава правилата на форума..
3. Доказателство: Моля влезте в акаутна си за да виждате линковете!!! Моля влезте в акаутна си за да виждате линковете!!!

Всеки има право да дава както положителна, така и на отрицателна, на когото си пожелае без значение от ранга.. Разбира се положителната си я оставил..
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
DemoLitioN
Respected
Respected
Мнения: 3276
Бонус точки: 0
Регистриран: 20 Авг 2011
Предупреждения: 0
Ник в играта: DemoLitioN
Вашият пол е: Мъж
Репутация: 487

Мнениеот JukeCity » 20 Авг 2018, 22:34

Ако си изтривах репутацията щях да изтрия и това на пърпъл, а мнението го сметнах за безполезно. :finger: :finger: :finger: :finger:
Изображение
Аватар
JukeCity
♥ Twice ♥
♥ Twice ♥
Мнения: 4311
Бонус точки: 0
Регистриран: 01 Апр 2014
Предупреждения: 0
Местоположение: ༼ つ ◕_◕ ༽つ
Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Мъж
Репутация: 576

Мнениеот Nichky » 21 Авг 2018, 02:54

Предлагам двамата да си стиснете ръцете като Марто трябва малко повече да стисне... и по живо по здраво, за репутацията не знам как ще се докаже.

:ban: :ban: :ban: :ban:
Nichky
Respected
Respected
Мнения: 1721
Бонус точки: 0
Регистриран: 23 Ное 2015
Предупреждения: 0
Ник в играта: quavious
Репутация: 196

Мнениеот DemoLitioN » 25 Авг 2018, 19:11

Аз ще почна малко по-отдалече, по-точно отначалото на т.нар. наш "конфликт" , макар че доста преди това имам изградено мнение за него. Всичко почна от Предложението на @Undisputed за премахване на RE: в темите. Този индивид си беше наумил, че имам нещо общо с това, незнайно откъде. Ето сами може да видите дали съм писал в темата, че съм съгласен или не с това Моля влезте в акаутна си за да виждате линковете!!! можеше да попита и @Undisputed, но сигурно логиката му е била, че защото сме приятели щял да излъже за мен, за това ето една хронология от Skype между нас, където му казвам мнението си
Офтопик:
Изображение
дори писах в темата, защото на мен също не ми харесваше Моля влезте в акаутна си за да виждате линковете!!! последва "Честно ли?", което е разрез с нормалните правила за форумите, а именно, че няма право да редактира мнение, което не нарушава правилата на този форум. След това му бях дал минус репутация, която си беше изтрил, след това му казах мнението си за него един път в репутация, която отново бе изтрита, а другия път в скрития раздел. След, което той почна да ми дава минуси за различни мнения по предлог, че не е съгласен с тях, а истината беше просто да си го "върне" :Д Направо сега като го пиша се чудя сам, за какво съм се занимавал, но явно такъв ми е характера, някой просто не се хабят да се занимават с прости хора, други като мен обичат да им го казват, показват и доказват. Ето моята репутация
Офтопик:
Изображение
може да видите сами неговата дали си е оставил една отрицателна репутация от мен, а такава бях му дал. И не, не ми е проблем репутацията, а наглостта. Сами можете да видите едната от тях е, че не е съгласен с това мнение Моля влезте в акаутна си за да виждате линковете!!! да кажем, че уж не е просто да си "върне" за отрицателната репутация, но 5 месеца по-късно Моля влезте в акаутна си за да виждате линковете!!! той вече е съгласен. Разбира се може просто да е случайност и за това време да си е променил мнението. Между другото т.12 от правилата на форума гласи:
Slackserv.com написа:12. В разделите за предложения (за сайта/форума/сървърите), е задължително, при даването на Вашият глас За; Против; и т.н. да се аргументирате (ако сте "За" предложението да се приеме - Защо?, "Против" - Защо?). Коментари които НЕ съдържат обосновка, ще бъдат променяни и/или предупреждавани, по преценка на Администратор/Модератор!

Всички можете да се сетите защо не съм "Пенсиониран", нали?
Да отговоря и на теб:
Nichky написа:Предлагам двамата да си стиснете ръцете като Марто трябва малко повече да стисне... и по живо по здраво, за репутацията не знам как ще се докаже.

:ban: :ban: :ban: :ban:

Нито искам "да му стискам ръката", нито той моята.. пак казвам не ми е за репутацията, а заради наглостта. Иначе дали ще се докаже или не, не е толкова важно, тъй като съм наясно, че мерки няма да се вземат. Самият факт, че досега никой освен теб не е писал в темата, независимо дали смятат мен или него за прав е потвърждение на думите ми.
Относно темата, може да правите каквото прецените..
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
DemoLitioN
Respected
Respected
Мнения: 3276
Бонус точки: 0
Регистриран: 20 Авг 2011
Предупреждения: 0
Ник в играта: DemoLitioN
Вашият пол е: Мъж
Репутация: 487
  • { SIMILAR_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение