До кога ще виждам всеки втори админ в JailBreak сървъра, до кога ще бъдат slapвани играчите, защото са SIMON, пишат команди и са съсредоточени в играта и правилното и провеждане, а един умрелтак е решил да си прави бъзик и да иска freeday-ове при положение, че е убит напълно правомерно. Защо всеки админ си интерпретира правилата, както са му удобни. Защо Админ трябва да slapва играч и да го пита „защо е умрял“, то бива, бива ама. Защо изобщо има правила този сървър?
Дано само с ранг Администратор да отговарят, защото всичко зависи от тях, а не от Админите, които ги слушат!
КУР за системата!
Въпрос свързан с JB.
Модератор: Развлечения
- Respected
- Respected
- Ник в играта: mnmu
- Скайп профил: Имам
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Въпрос свързан с JB.
Трябва някой да дойде и да ни оправи :d Ама кой ще бъде този и кога ще дойде ....

- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Ако е свързано със ситуацията днес - нека ти отговоря. Първо, че не те слапнах, второ не съм присъствала, когато уби въпросния играч. Той се оплаква, че е неправомерно убит, ти ми казваш, че е бил червен. Както самия ти спомена в игра няколко играчи са се разбунтували, следователно може и да си направил ти грешката и да си го убил без причина, дори и несъзнателно. След което дори и админът SwordArt каза, че той самия е бунтил и че въпросния играч е бил до него и не е бунтил, на кого да вярвам, след като не съм бил свидетел? Може би ти си прав и те грешат, може би те са прави и ти грешиш? Аз като админ взимам решението да му дам FD, ти нищо не губиш, дори никой не те задължава ти да го пазиш. Направих компромис в полза на играча и не разбирам кое му е грешното.
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Проблемът е, че няма човек, който да следи за правилното протичане на играта, през по-голямата част от деня.
Защото всеки се кандидатира, но реално не всеки има идея какво идва след одобряването.
Защото всеки се кандидатира, но реално не всеки има идея какво идва след одобряването.
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Беше доскоро част от екипа и знаеш как стоят нещата. Ако искаш реално да направиш нещо пусни оплакване. Не изключвам възможността това, което казваш да е истина, но нито си казал nick-а на Админа, нито си дал доказателство, което е по-важното.Excione ツ написа:До кога ще виждам всеки втори админ в JailBreak сървъра, до кога ще бъдат slapвани играчите, защото са SIMON, пишат команди и са съсредоточени в играта и правилното и провеждане, а един умрелтак е решил да си прави бъзик и да иска freeday-ове при положение, че е убит напълно правомерно. Защо всеки админ си интерпретира правилата, както са му удобни. Защо Админ трябва да slapва играч и да го пита „защо е умрял“, то бива, бива ама. Защо изобщо има правила този сървър?
Дано само с ранг Администратор да отговарят, защото всичко зависи от тях, а не от Админите, които ги слушат!
КУР за системата!
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека