Модератор: Развлечения
Koнвентирах го щото беше 4-5 гигабайта и затова не разбирам много много и не знам как да го направя с по добро качествоsmarf4eto0 написа:Искам само да те попитам, защо е с такова лошо качество?
Еми в нета има хиляди уроци как качеството да ти е по-добро..а да те попитам с коя програма правиш клипа?..Sensation написа:Koнвентирах го щото беше 4-5 гигабайта и затова не разбирам много много и не знам как да го направя с по добро качествоsmarf4eto0 написа:Искам само да те попитам, защо е с такова лошо качество?
Малката ;* написа:като за първи път е добре, а иначе скиновете AWP с мерник не са ли забранени?
Че защо да са забранени не ми помагат в играта но щом искате мога да го сменяTony Montana написа:Малката ;* написа:като за първи път е добре, а иначе скиновете AWP с мерник не са ли забранени?
Еми това е скрипт и да забранен е... все едно да се запиша как играя с хак и да се похваля у форума
Това не е ли просто скин, който може да се изтегли от общо взето всеки сайт свързан с цс? Моля, пояснете защо е забранен. Самият мерник не прави стрелянето без оптика по-точно... Не се заяждам или оспорвам това ваше правило, просто искам да разбера причинатаTony Montana написа:
Еми това е скрипт и да забранен е...
lshv написа:Това не е ли просто скин, който може да се изтегли от общо взето всеки сайт свързън с цс? Моля, пояснете защо е забранен. Самият мерник не прави стрелянето без оптика по-точно... Не се заяждам или оспорвам това ваше правило, просто искам да разбера причинатаTony Montana написа:
Еми това е скрипт и да забранен е...
Koceto we написа:Е за кво бан, момчето просто не е знаело?!?!?!
Аз играя само в авп меле сървараtRan$$poRteR написа:трябва ти още опит и ще станеш бомба, но като за първи път си супер![]()
![]()
П.С дай скайп да поиграем някъде
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост