Въпрос относно матурите за 7.клас по история/география

Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: MAIKAVI DA EBA!!
Вашият пол е: Мъж

Въпрос относно матурите за 7.клас по история/география

Мнение от Elo Hell »

Здравейте , цъкнах си в нета за матурите и в един сайт видях за 2016г. , но дали е вярно незнам...

География - цъкни за да видиш!
История - [url=ttp://www.mon.bg/?go=page&pageId=1&subpageId=32]цъкни за да видиш![/url] [ДЪРЖАВНИ ЗРЕЛОСТНИ ИЗПИТИ, МАЙ 2016 Г. > История и цивилизация]
Верни ли са ?? :laught: за 2016г. ли са? :laught:

И ако , може вариантите за 2015г., някой да ми даде , че ма мързи да цъкам за учене... , че утре имам матури..

Мерси предварително...
Недей отваря офтопика!
Офтопик:
Изображение
Защо отвори?
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Excelds ツ
Скайп профил: ЛС

Re: Въпрос относно матурите за 7.клас по история/география

Мнение от Стефан »

Не знам дали са верни но почти всяка година по География е лесен аз миналата година го взех с 5 без да съм учил. По-добре седни научи нещо не разчитай на тези от нета...
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от Elo Hell »

Стефан написа:Не знам дали са верни но почти всяка година по География е лесен аз миналата година го взех с 5 без да съм учил. По-добре седни научи нещо не разчитай на тези от нета...
Знам че дават лесни въпроси , но бате мързи ма цяла година не съм отварял учебник па ся ли , ще отварям :tooth: , гледам теста , който са дали 2015г. и със сигурност , ще дадат подобен.
Недей отваря офтопика!
Офтопик:
Изображение
Защо отвори?
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

Ами като не си отварял какво искаш да направиш...? Пререшавай от минали години, гледай какви са ти грешките и учи тях.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от Elo Hell »

Ками написа:Ами като не си отварял какво искаш да направиш...? Пререшавай от минали години, гледай какви са ти грешките и учи тях.
Мързи ма батее :tooth: , ама няма как прегледах си ги.. :cheers:
Недей отваря офтопика!
Офтопик:
Изображение
Защо отвори?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Ми като те мързи се кефи после на двойката и това е.Кво искаш да ти кажем?Някой ти предложи нещо - "Офф уе, мързи ма уе"
Никой няма да ти сипе акъл в тиквата.Седни си на 3те букви и се стегни.Щом те мързи толкова, че не можеш и 1 час да отделиш, седи си пред компа па утре квот сабя покаже.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: quavious
Обратна връзка:

Мнение от Nichky »

Матури за 7ми клас няма! За седмокласниците има НВО (НАЦИОНАЛНО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ), като те са по БЕЛ;Математика;География и История;Физика,Химия и Биология, като с оценките от първите 2 се кандидатства за гимназии.
Мисля,че темата е приключена,когато решиш кажи ми слагам ключ.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

С риск да ми нацепят я бан, я предупреждение ще ти го кажа чисто, просто и ясно

Ти си абсолютно деградирал тъпанар.
Дано само цялото "не учих цяла година, мързи ме, аз съм седми клас и съм кавал гъзар" да е само за пред тези тука да се хвалиш какъв голям тузар си. Ако е истина - жалко за теб.

Жалка картинка си.Успех на матурите и в живота.

Тъпанар.
Последно промяна от Nichky на 25 Май 2016, 20:56, променено общо 5 пъти.
Причина: Нарушена т5. от правилата на форума! Сдържайте си нервите, не обиждайте когото и да било във форума (използвайте добрият тон, като по този начин не рискувате предупреждение или бан в сайта/форума ни)!
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от Elo Hell »

Tony Montana написа:С риск да ми нацепят я бан, я предупреждение ще ти го кажа чисто, просто и ясно

Ти си абсолютно деградирал тъпанар. Дано само цялото "не учих цяла година, мързи ме, аз съм седми клас и съм кавал гъзар" да е само за пред тези тука да се хвалиш какъв голям тузар си. Ако е истина - жалко за теб.

Жалка картинка си. Успех на матурите и в живота.

Тъпанар.

Бате гледали добре какво съм писал? , търся само някой да ми даде варианта за 2015г. , не искам да се хваля с мързела си , и по-лека с езика. :cheers:

ЕДИТ: Локвай Nichky , че не искам да слушам този сапун. :lock: :sarcastic:
Недей отваря офтопика!
Офтопик:
Изображение
Защо отвори?
Аватар
cmg
Активен
Активен

Ник в играта: Can't be known
Обратна връзка:

Мнение от cmg »

Каквото ти е казал Тонито си е правилно. Нямаш човещина, ако те е мързел да учиш. На всичкото отгоре и се присмиваш на по-възрастни хора от теб.. Просто не знам защо се обади във форума изобщо? Седни и си учи, недей търси помощ, когато те е било "мързел" и не проявяваш желание. Това е напълно безсмислено оправдание от твоя страна, не само това, но и се счита за закачка към всичките тук. Не мога да повярвам, че съществуват такива неподготвени хора като теб. Стегни се и се дръж като зрял човек, не си на 5.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

За да съм миличък с теб ся ще ти дам линка на НВО от 2015 година по „ОБЩЕСТВЕНИ НАУКИ, ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ И РЕЛИГИЯ“ (География и История в едно).

http://dox.bg/files/dw?a=7b8bb0ed66

Заповядай.Надявам се да съм ти помогнал.

Ти вземи поучи малко.Тонката си е прав.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Обратна връзка:

Мнение от vankata199 »

Tony Montana написа:С риск да ми нацепят я бан, я предупреждение ще ти го кажа чисто, просто и ясно

Ти си абсолютно деградирал тъпанар. Дано само цялото "не учих цяла година, мързи ме, аз съм седми клас и съм кавал гъзар" да е само за пред тези тука да се хвалиш какъв голям тузар си. Ако е истина - жалко за теб.

Тъпанар.

Пак ли ти взеха пиенето че си толкова лош тцтцтц плашиш децата виж сапун ти каза хахаха тва е само за мен и него
По темата просто ако ти сам не си го направиш за тебе няма кой друг да ти го направи ние ще ти дадем да четеш ама с тази твоя незаинтересованост няма как да станат нещата как изобщо пусна тема като те мързи толкова ?
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от Elo Hell »

vankata199 написа:

Тъпанар.

Пак ли ти взеха пиенето че си толкова лош тцтцтц плашиш децата виж сапун ти каза хахаха тва е само за мен и него
По темата просто ако ти сам не си го направиш за тебе няма кой друг да ти го направи ние ще ти дадем да четеш ама с тази твоя незаинтересованост няма как да станат нещата как изобщо пусна тема като те мързи толкова ?

Дай толкова утре са ми матурите , ще хвърля един поглед , абе тоя горе дето ме обижда май е пиян сапун :Д

Nichky, ЛООООООК :lock: :lock: :lock: :lock: :lock:
Недей отваря офтопика!
Офтопик:
Изображение
Защо отвори?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: quavious
Обратна връзка:

Мнение от Nichky »

Лелееее,станахте за СЕИР пред целия форум...Какво толкова е поискало момчето?Просто МОЛИ някого да му изпрати матурата от 2015 година,вие тука му казвате,че бил такъв,че бил онакъв.Абе,я моля ви се,стегнете се в кръста.Вместо да го бяхте обидили публично можеше въобще да си спестите хейтърския коментар."Боже,колко мъка има по този свят..." Айде лека. :)
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”