Аз съм на същото мнение, но нека да видим и другите какво мислят.iv00 написа:Ем дa, ще е хубaво дa се реши кaкво е. Aз сегa тaкa кaто го видях и вкaрaх мaлко мисъл имa логикa цялaтa стaя дa е гън рум, a не сaмо 2рия етaж зaщото той кaквa стaя се явявaЛесен пример с jail_pyramid известнa нa всички. По логикaтa от по горе нa този мaп гън румa трябвa дa е сaмо нa първия етaж, a горе aптечките дa не сa.
Тa формулирaно- Моето мнение е, че гън румa е цялaтa стaя с aптечки и шукaрийки.
Точно, че нa крaйм имaш отделнa стaя зa оръжиятa, a не етaж или повдигнaто нещо. Пък и също КТ кaто сa нa долното ниво което уж не е, шaнсa нa Т е нулa.LifeStyleeeer написа:Според мен не е , това е като на crime само дето до гъна отиваш ,като се качиш по стълбата ,а не отвориш вратата
Иво пирамид е на обратно там много ясно ,че всичко е гън,всеки мап има различна структура ...
Виж колко тъпа логика. На рехаб за да стигнеш до 2рия етаж с гъна, трябва да минеш през първия. На пирамидата трябва да влезеш в гъна, за да се качиш на втория етаж с аптечките? Тоест, няма как да стигнеш до аптечките, без да влезеш в гъна, нали?iv00 написа:Ем дa, ще е хубaво дa се реши кaкво е. Aз сегa тaкa кaто го видях и вкaрaх мaлко мисъл имa логикa цялaтa стaя дa е гън рум, a не сaмо 2рия етaж зaщото той кaквa стaя се явявaЛесен пример с jail_pyramid известнa нa всички. По логикaтa от по горе нa този мaп гън румa трябвa дa е сaмо нa първия етaж, a горе aптечките дa не сa.
Тa формулирaно- Моето мнение е, че гън румa е цялaтa стaя с aптечки и шукaрийки.
Аве ваща логика е страшно глупава бе хора.... Лайф я ми кажи разлика от това http://www.slackserv.com/mods.php?image ... 3aawi5.jpg и това http://imgup.slackserv.com/408189b08wvc70gs8gk.bmp Това ако не е гън не знам кое е гън ,дето и иво вика дай да почна да седя на втория етаж във гъна на пирамида ,дефакто по вашата логика не го пазя? Това си е гън и направо ми е дотегнало да си измисляте. Съдите Мелачката ,че си измисля ,а в същото време вие правите като него. А най-лошото е ,че играчите гледат от админите и ги слушат. Какъв пример им давате по този начин? Това си е гъна и няма какво да се спори. Това не го е измислил играч ,а админ и по този начин сега играчите редовно си пазят гъна. Ако админите не могат да различат кое е гън и кое не какво остава за играчите?LifeStyleeeer написа:Според мен не е , това е като на crime само дето до гъна отиваш ,като се качиш по стълбата ,а не отвориш вратата
Иво пирамид е на обратно там много ясно ,че всичко е гън,всеки мап има различна структура ...
Ще е добре да се държиш малко по-културно, това че си в екипа с по-висок ранг, не ти дава право да се държиш така с останалите, тъпа логика, аз ще ти кажа едно, не може всички около теб да са грешни, може би 1 път ти си грешен, поеми 1 път вината, това че си направил мода не значи, че не грешишHuliganaKuncho написа:Виж колко тъпа логика. На рехаб за да стигнеш до 2рия етаж с гъна, трябва да минеш през първия. На пирамидата трябва да влезеш в гъна, за да се качиш на втория етаж с аптечките? Тоест, няма как да стигнеш до аптечките, без да влезеш в гъна, нали?iv00 написа:Ем дa, ще е хубaво дa се реши кaкво е. Aз сегa тaкa кaто го видях и вкaрaх мaлко мисъл имa логикa цялaтa стaя дa е гън рум, a не сaмо 2рия етaж зaщото той кaквa стaя се явявaЛесен пример с jail_pyramid известнa нa всички. По логикaтa от по горе нa този мaп гън румa трябвa дa е сaмо нa първия етaж, a горе aптечките дa не сa.
Относно рехаб. Тази карта съм я играл преди години и винаги гъна е бил втория етаж. Първия етаж си има аптечки и арморки (така да кажем). Втория етаж си е отделен, с оръжия, не разбирам какъв е проблема? А да, проблема е че не могат да избунтят, като само втория етаж е гъна. $$
Точно и ясно . Щом са в една стая оръжията и аптечките се водят като gun room .- xaer0 написа:
Аве ваща логика е страшно глупава бе хора.... Лайф я ми кажи разлика от това http://www.slackserv.com/mods.php?image ... 3aawi5.jpg и това http://imgup.slackserv.com/408189b08wvc70gs8gk.bmp тва ,че мапера го е направил така не значи ,че не е гън това което каза ив0 ,вие съдите Мелачката ,че си измисля правила, а в същото време правите абсолютно същото това ако не е гън не знам кое е ,аре като това не е гън на пирамида ще се качвам на втория етаж и ще пазя гъна ,вашата логика е същата ,абсолютно глупава и грешна! Какъв пример давате на играчите? Някой се е сетил да се направи на тарикат и сега най-редовните играчи си пазят гъна редовно ,защото това го е измислил админ ,а играчите гледат от нас админите. Какъв пример им даваме по този начин? Винаги това се е водило гън ,не знам кой реши ,че не е ------>> http://imgup.slackserv.com/408189b08wvc70gs8gk.bmp Изведнъж тук от 2-3 месеца всеки започна да си измисля правила и направо ми е дотегнало ,пак ви казвам това не е гън и спрете да вкарвате простотий във мозъците на играчите! Къв етаж се води това не знам ,това мапера го е направил така явно ,за да спести място знам ли не ги разбирам тия работи, но никога това не се е водило гън ,![]()
. Не може всеки да си измисля правила и да ги налага по негов си начин. Как искате да играчите да не нарушават правилата като вие го правите ??
На пирамидата дори и да си подадеш и малкото пръстче, пак се водиш в оръжейната, защото тя се намира на първия етаж. Не знам какво почнахте да спорите изведнъж за щяло и нещяло. Където и да се е играла тази карта, оръжейната винаги се е водила отделна от долната част на самото помещение.По твоята логика, на пирамидата, като пазят от втория етаж, що ги слайваш? Нали не е гън роом?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта