Относно гън роом.

Аватар
ВИП
ВИП

Ник в играта: hah <3 MAKE ME BELIEVE
Скайп профил: killer135792468
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Относно гън роом.

Мнение от hahoto »

На мапа рехаб, админите твърдят, че гънроома е на втория етаж, по-надолу ще представя снимка, да имате едно наум за какво става въпрос(ако не сте го виждали), та искам да се обсъди дали гъна е на втория етаж или цялата стаичка, аз съм на мнение, че щом в тази стаичка има аптечки и тия за армор, значи си е гън роом, в всеки гън роом има аптечки, Хулигана ми вика, значи на snow като има аптечки по мапа това са гън роом-ове, :be: :unknw: Дадоха като пример маповете jail_crime, jail_4ever, на 4евер, от където започвало тъмната стаичка не било гън роом, напротив, това си е гън роом, това че не ги убивате там си е ваше решение (ЦТ). http://imgup.slackserv.com/408189b08wvc70gs8gk.bmp (снимка на гън роома)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Re: Относно гън роом.

Мнение от iv00 »

Ем дa, ще е хубaво дa се реши кaкво е. Aз сегa тaкa кaто го видях и вкaрaх мaлко мисъл имa логикa цялaтa стaя дa е гън рум, a не сaмо 2рия етaж зaщото той кaквa стaя се явявa :D Лесен пример с jail_pyramid известнa нa всички. По логикaтa от по горе нa този мaп гън румa трябвa дa е сaмо нa първия етaж, a горе aптечките дa не сa.

Тa формулирaно- Моето мнение е, че гън румa е цялaтa стaя с aптечки и шукaрийки.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
Скайп профил: wwronger
Обратна връзка:

Мнение от LifeStyleeeer »

Според мен не е , това е като на crime само дето до гъна отиваш ,като се качиш по стълбата ,а не отвориш вратата :)

Иво пирамид е на обратно там много ясно ,че всичко е гън,всеки мап има различна структура ...
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Обратна връзка:

Мнение от Air Jordan »

iv00 написа:Ем дa, ще е хубaво дa се реши кaкво е. Aз сегa тaкa кaто го видях и вкaрaх мaлко мисъл имa логикa цялaтa стaя дa е гън рум, a не сaмо 2рия етaж зaщото той кaквa стaя се явявa :D Лесен пример с jail_pyramid известнa нa всички. По логикaтa от по горе нa този мaп гън румa трябвa дa е сaмо нa първия етaж, a горе aптечките дa не сa.

Тa формулирaно- Моето мнение е, че гън румa е цялaтa стaя с aптечки и шукaрийки.
Аз съм на същото мнение, но нека да видим и другите какво мислят.
Според мен цялото това помещение е гън роом.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Jeff Hardy
Скайп профил: Л.С
Обратна връзка:

Мнение от mamuta »

Е че това дефакто е една стая разделена на две нива (етажа)? Естествено, че е гън рум!
Офтопик:
[12:53:33 AM] ‎- Spoxxy™: и я щипнах между големия ми пръст
[12:53:35 AM] ‎- Spoxxy™: и другите
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

LifeStyleeeer написа:Според мен не е , това е като на crime само дето до гъна отиваш ,като се качиш по стълбата ,а не отвориш вратата :)

Иво пирамид е на обратно там много ясно ,че всичко е гън,всеки мап има различна структура ...
Точно, че нa крaйм имaш отделнa стaя зa оръжиятa, a не етaж или повдигнaто нещо. Пък и също КТ кaто сa нa долното ниво което уж не е, шaнсa нa Т е нулa.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
Скайп профил: wwronger
Обратна връзка:

Мнение от LifeStyleeeer »

Е на crime като седиш пред гъна или някъде другаде ,имат същия шанс за, който говориш...
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

iv00 написа:Ем дa, ще е хубaво дa се реши кaкво е. Aз сегa тaкa кaто го видях и вкaрaх мaлко мисъл имa логикa цялaтa стaя дa е гън рум, a не сaмо 2рия етaж зaщото той кaквa стaя се явявa :D Лесен пример с jail_pyramid известнa нa всички. По логикaтa от по горе нa този мaп гън румa трябвa дa е сaмо нa първия етaж, a горе aптечките дa не сa.

Виж колко тъпа логика. На рехаб за да стигнеш до 2рия етаж с гъна, трябва да минеш през първия. На пирамидата трябва да влезеш в гъна, за да се качиш на втория етаж с аптечките? Тоест, няма как да стигнеш до аптечките, без да влезеш в гъна, нали?
Относно рехаб. Тази карта съм я играл преди години и винаги гъна е бил втория етаж. Първия етаж си има аптечки и арморки (така да кажем). Втория етаж си е отделен, с оръжия, не разбирам какъв е проблема? А да, проблема е че не могат да избунтят, като само втория етаж е гъна. $$
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

LifeStyleeeer написа:Според мен не е , това е като на crime само дето до гъна отиваш ,като се качиш по стълбата ,а не отвориш вратата :)

Аве ваща логика е страшно глупава бе хора.... Лайф я ми кажи разлика от това http://www.slackserv.com/mods.php?image ... 3aawi5.jpg и това http://imgup.slackserv.com/408189b08wvc70gs8gk.bmp Това ако не е гън не знам кое е гън ,дето и иво вика дай да почна да седя на втория етаж във гъна на пирамида ,дефакто по вашата логика не го пазя? Това си е гън и направо ми е дотегнало да си измисляте. Съдите Мелачката ,че си измисля ,а в същото време вие правите като него. А най-лошото е ,че играчите гледат от админите и ги слушат. Какъв пример им давате по този начин? Това си е гъна и няма какво да се спори. Това не го е измислил играч ,а админ и по този начин сега играчите редовно си пазят гъна. Ако админите не могат да различат кое е гън и кое не какво остава за играчите? :hmm: :unknw: Искам някой от бившите админи да се изкажат по темата ,например Сашо той е бил админ и би трябвало да се съгласи със моето мнение. И ви съветвам да спрете да пълните главите на играчите със простотий ,защото ми омръзна! Всеки ден нова и нова простотия. Същия спор като със темата със стената само дето това е повече от абсурдно! Преди 5 месеца когато влязох тук ,никога това не се е водело ,че не е гън. Тук откакто стана новия мод всеки си измисля нещо новичко ,така да има нали хах. Това дори не знам какъв етаж го изкарахте ,това е платформа ,а не етаж къв етаж кви пет лева не знам. Играчите гледат от нас админите и ви съветвам да си измисляте и да пълните главите на играчите със глупости

Кънчо мани ги играчите и това ,че тях не ги наказваш в този гън няма етажи всичко е едно цяло и е една стаичка която се води ГЪН РООМ можеш да се досетиш по името, мани ги играчите проблема ,че ако това за пореден път се окаже гън вие там с другите админи сте били в нарушение и по този начин давате същия пример на играчите. Щом е отделено и има оръжия е логично ,че и 15 етажа да има това си е цяла стайчка и се води гън. Нямам против нито теб ,нито никой ти си доста печено момче всъщност и наистина поведението ми не е от най-възпитаните така да го наречем обаче за мен това ,не е правилно всеки ден се измисля ново и ново нещо ,за което да се спори което мен лично ме ядосва и ми омръзва което е нормално. Извинявам се за държанието си ,но не мисля ,че сте прави.
Последно промяна от - xaer0 на 21 Авг 2015, 20:17, променено общо 4 пъти.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
ВИП
ВИП

Обратна връзка:

Мнение от hahoto »

HuliganaKuncho написа:

Виж колко тъпа логика. На рехаб за да стигнеш до 2рия етаж с гъна, трябва да минеш през първия. На пирамидата трябва да влезеш в гъна, за да се качиш на втория етаж с аптечките? Тоест, няма как да стигнеш до аптечките, без да влезеш в гъна, нали?
Относно рехаб. Тази карта съм я играл преди години и винаги гъна е бил втория етаж. Първия етаж си има аптечки и арморки (така да кажем). Втория етаж си е отделен, с оръжия, не разбирам какъв е проблема? А да, проблема е че не могат да избунтят, като само втория етаж е гъна. $$
Ще е добре да се държиш малко по-културно, това че си в екипа с по-висок ранг, не ти дава право да се държиш така с останалите, тъпа логика, аз ще ти кажа едно, не може всички около теб да са грешни, може би 1 път ти си грешен, поеми 1 път вината, това че си направил мода не значи, че не грешиш :thumbsdown: По твоята логика, на пирамидата, като пазят от втория етаж, що ги слайваш? Нали не е гън роом?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Никога не съм слейвал някого, че седи на втория етаж в пирамидата. Освен това, не съм с по-висок ранг от iv00, но логиката му наистина е тъпа. Освен това, аз не казвам, че не греша, а казвам какво мисля аз по темата. Всеки си казва мнението в тази тема нали? Може да спрете с това "това че си направил мода не значи", защото е супер изтъркано и смешно. :) Междудругото отношението на xaer0 e по-грубо от моето в тази тема, но се опитваш да ми правиш забележки само на мен. Не е хубаво да се намразвате с играчи/админи или когото и да е, вредите на себе си.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: mnmu
Скайп профил: Имам
Обратна връзка:

Мнение от mnmu »

- xaer0 написа:
Аве ваща логика е страшно глупава бе хора.... Лайф я ми кажи разлика от това http://www.slackserv.com/mods.php?image ... 3aawi5.jpg и това http://imgup.slackserv.com/408189b08wvc70gs8gk.bmp тва ,че мапера го е направил така не значи ,че не е гън това което каза ив0 ,вие съдите Мелачката ,че си измисля правила, а в същото време правите абсолютно същото това ако не е гън не знам кое е ,аре като това не е гън на пирамида ще се качвам на втория етаж и ще пазя гъна ,вашата логика е същата ,абсолютно глупава и грешна! Какъв пример давате на играчите? Някой се е сетил да се направи на тарикат и сега най-редовните играчи си пазят гъна редовно ,защото това го е измислил админ ,а играчите гледат от нас админите. Какъв пример им даваме по този начин? Винаги това се е водило гън ,не знам кой реши ,че не е ------>> http://imgup.slackserv.com/408189b08wvc70gs8gk.bmp Изведнъж тук от 2-3 месеца всеки започна да си измисля правила и направо ми е дотегнало ,пак ви казвам това не е гън и спрете да вкарвате простотий във мозъците на играчите! Къв етаж се води това не знам ,това мапера го е направил така явно ,за да спести място знам ли не ги разбирам тия работи, но никога това не се е водило гън , :unknw: :thumbsdown: . Не може всеки да си измисля правила и да ги налага по негов си начин. Как искате да играчите да не нарушават правилата като вие го правите ??
Точно и ясно . Щом са в една стая оръжията и аптечките се водят като gun room . :coffee:
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Не е само той на това мнение. Не съм си играла дори да чета много, много предишните коментари. Моето мнение е едно - долу са аптечките, горе е оръжейната. Те са отделени, дори и да се водят, че са е една и съща стая (може да вземете за пример крайм/пирамидата).
По твоята логика, на пирамидата, като пазят от втория етаж, що ги слайваш? Нали не е гън роом?
На пирамидата дори и да си подадеш и малкото пръстче, пак се водиш в оръжейната, защото тя се намира на първия етаж. Не знам какво почнахте да спорите изведнъж за щяло и нещяло. Където и да се е играла тази карта, оръжейната винаги се е водила отделна от долната част на самото помещение.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Според мен трябва да се направи директно правило да не можем да пазим gun room нито отвътре, нито отвън, било то на първия, втория, третия или петия етаж. Щом има стая, в която затворниците да влязат, значи е gun room, без значение дали се качват на първия или втория етаж. Аз казах на хулигана именно това, което хаеро е написал, а той веднага ме нападна, че съм измислял нови правила, че съм се филмирал много, че съм лъжел, че съм правил какво ли не... най-добре ще е да се добави следното правило: "Забранено е надзирателите да пазят gun room отвътре, както и отвън", без значение от обстоятелствата, подредбата на гъна, дали е на 2 етажа или 3, или пък има тунел, който води към гъна, както и на day. Така всичко ще е 6 точки. Просто като има FD ALL (както имаше на jail_rehab), всеки надзирател да си поема пътя и да си обикаля мапа и да няма CT в близост до гъна и всичко ще е наред няма да има разни спорове.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

1. Забранено е да пазите оръжейната стая от вътре! [Отнася се към надзирателите]
Наказва се с : Slay;При повторно нарушение се премества в отбора на затворниците.

Тези правила не са написани ей така за украса!
Самата стая е ЗАБРАНЕНО да се пази от надзиратели!
И вие нямате никакво право да седите там!
Последно промяна от novachrono на 21 Авг 2015, 20:04, променено общо 1 път.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Gun room (Стая за оръжия )
Та айде тези които казват, че това не е една стая и долу не е Gun room да ми кажат тогава на втория етаж къде има врата, че да се образува нова стая?
Ако ми кажете, че в стая която е на 2 етажа както на снимката (Не че в реалния живот има такива) се дели на две стаи евала
Давам за пример оная карта с голямото знаме Пак твърдите, че е Gun room цялото помещение, но е същото като на тази снимка нали ?

Та помислихте ли за Gun room (Стая за оръжия ), нали пише стая де факто цялата стая в която се намират е оръжейна. 1 стая има задължително 1 врата дали с 1 крило или две няма значение.Ако ми кажете., че на втория етаж има невидима стена и невидима врата евала...

Уикипедия
Стая

Стаята е помещение в жилищна сграда, ограничено с вътрешни стени от другите помещения и имащо врата и – по правило, прозорци. В зависимост от предназначението си стаите могат да бъдат дневна, спалня, детска стая, трапезария и т. н.

Не виждам да има друга врата и стена горе, следователно цялото е едно.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Jeff Hardy
Скайп профил: Л.С
Обратна връзка:

Мнение от mamuta »

Ей архитектурните ви умения са удивителни! Не знам какво си представяте под думата "стая", но това е помощение обградено със стени (и врата/и процорци и т.н) от всички страни.. По вашата искряща логика мезонета трябва да се води като два различни апартамента?
Това си е една стая разделена на две нива свързани чрез стълба и естествено, че е едно помещение! Дефакто цялото е gun room.
Последно промяна от mamuta на 22 Авг 2015, 00:17, променено общо 1 път.
Офтопик:
[12:53:33 AM] ‎- Spoxxy™: и я щипнах между големия ми пръст
[12:53:35 AM] ‎- Spoxxy™: и другите
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Това цялото си е GUN ROOM както Симона каза (СТАЯ ЗА ОРЪЖИЯ) . Просто автора на картата е направил на първия етаж за пълнене на кръв и армор,а на втория за замите оръжия.
Изображение
Аватар
ВИП
ВИП

Обратна връзка:

Мнение от hahoto »

Можете да съобщите на Кунчо и Мартина, те започнаха тоя спор, кунчо каза, че доло не било гън роом, след като слапнах някой, че пази вътре.
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: NiNjaaa
Скайп профил: lurkuwe
Обратна връзка:

Мнение от NiNjaaa »

Сега разбрахте ли какво е или още да ви оставя да се правите на архитекти?
slackserv.com :rock:
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”