Command menu by Morskii

Модератор: Развлечения

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Morski
Скайп профил: radoslav_conin1
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Command menu by Morskii

Мнение от Morskii »

Понеже си нямах друга работа , и нямах какво да правя реших да си направя 1 команд меню за по лесна игра като CT.

Заповядайте: http://dox.bg/files/dw?a=1d8b570970

ДАНО ДА ВИ ХАРЕСА , АКО Имате нещо проблем ми пишете на лично.
Последно промяна от Morskii на 30 Юли 2015, 14:26, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Mainak
Скайп профил: aki_04

Re: Command menu by Morskii

Мнение от Mainak »

Като цяло менюто не е лошо, ама само едно не ми харесва! Слушай ся има едни команда дето са Дък,уалк,рън след мен по еди кво си, тях си ги сложил най-доло до като те се ползват като вторични команди демек за да излезнат затворниците от килиите или от изолатора, и като са най-доло трябва да ги търсъш ли търсиш, обаче другото ми допада, въпросите... нови са няма да се повтарят... тва е от мен. И недей да пишеш с главни букви лей шоколадчо... че ще те ухапе кочето :hump:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Значи много, ама много мразя да се качват commandmenu-та, защото - когато автора им не е запознат с нещо в последствие се пише една и съща простотия. Сигурен съм, че Къната съжалява искрено, че е публикувал commandmenu-то си, че от copy-pasterи ми писна. Аман!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: pNshr
Скайп профил: Nerchy.
Обратна връзка:

Мнение от Approve »

Това си го копнал от Kuncho -1 !
malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

Approve написа:Това си го копнал от Kuncho -1 !
Кънчо може да му е помогнал да го направи,защото момчето го попита за помощта му в сървъра като не знаеш и ти що говориш? :D Колкото до менюто добро е, но не е много добра идея да го качваш тук,защото в сървъра ще се повтарят еднотипни команди когато и аз бях нов и аз бях от тези които използваха стандартното командменю което всеки който играе в сървъра го знае наизуст :D и сега съжалявам за това. Съветвам те друг път като правиш меню да го пазиш само за себе си, за да има повече разнообразие в сървъра :victory:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Аз не съм ползвал , и няма да ползвам командменюта, поради простата причина , че има твърде много които се възползват от това. За това препоръчвам да не го качвате тук, защото се повтаря старата песен на нов глас.
Но все пак браво,опитваш се да помогнеш,но и аз мисля, че трябваше да си остане за тебе.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Аз не виждам какъв е смисъла от това меню, след като вече съм качил меню, което всеки може да си прави по свой вкус. Всеки ако си качи своите творения, ще стане галерия във форума. Освен това линка ти не работи. :D
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Morskii »

Братле само да ти кажа , може някой да не може да си го оправи т.е да го прейменува по свой вкус и да оправи запетай и точки , скоби и т.н..Мисля , че това е по моя преценка дали ще го кача или не..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Ама и аз като си изтегля на Кънчо менюто и да променя командите :D
А от командменю има смисъл, защото за мен е по- удобно вместо да пиша или да мисля коя команда на кое копче е, ако нещо на някого не му харесва може да промени.
Изображение
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

Само едно и също става банално, а и е доста скучно. Най-хубаво е да си мислиш сам командите, и да действаш както мислиш, защото според мен така става най-добре, а и свикваш. Като мине г/д 1 седмица играчите научават командменюто, и действат наизус/механично, докато когато ти самия си ги пишеш става по-добре, и не се знае какво и как точно ще го напишеш.
Хубава идея на HuliganaKuncho че се е сетил да го направи, защото за някой ще е от голяма полза като тези, които те първа ще се учат. Кофти е да копираш, и най-вече нещо направено с труд. Така изглежда от моята гледна точка, може и да става лесно, но за мен нещата седят по този начин.
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Morskii написа:Братле само да ти кажа , може някой да не може да си го оправи т.е да го прейменува по свой вкус и да оправи запетай и точки , скоби и т.н..Мисля , че това е по моя преценка дали ще го кача или не..
Ми виж, то като някой не може да си го оправи, ще ползва твоето, защото е по-морско? Стига моля те, всеки може да редактира с notepad. Все ми е едно дали е качено или не, през дедовия ми е меко казано. Това меню съм го направил с цел, да е лесно на играчите именно за това съм им позволил да си го редактират както искат. Но пък, по-добре да са банални и да се учат малко по-малко играчите, от колкото да не могат една команда да напишат и половината рундове да се провалят.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Morskii »

Теб добре ти е през дедовия , ама като гледам ти мислиш само за твоя гъз , а не за на другите.. Щото както казваш всеки може да го редактира , но не всеки може да се справи с кавичките , скобите и т.н.Щото ако не се справят с това после в игра ще им е бъгнато командменюто , а това че ти си разбираш ,а някой другите не това не е твой проблем , и мисля да прекратиме с спама..А й както казва фондос всичко се научава след като се използва 1 , 2 ,3 ,4 мапа..
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Blackcr0w
Обратна връзка:

Мнение от Blackcr0w »

Ако може нов линк :disagree:
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Morskii написа:Теб добре ти е през дедовия , ама като гледам ти мислиш само за твоя гъз , а не за на другите.. Щото както казваш всеки може да го редактира , но не всеки може да се справи с кавичките , скобите и т.н.Щото ако не се справят с това после в игра ще им е бъгнато командменюто , а това че ти си разбираш ,а някой другите не това не е твой проблем , и мисля да прекратиме с спама..А й както казва фондос всичко се научава след като се използва 1 , 2 ,3 ,4 мапа..
Въпроса е, че ти не си си мръднал пръста за 2мин. да се допиташ до мен дали може да го разпространяваш? Камоли променено от теб!
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”