Всички неща свързани с ПРАВИЛАТА,ще бъдат обсъждани ТУК!
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
Re: Всички неща свързани с ПРАВИЛАТА,ще бъдат обсъждани ТУК!
Justme,вчета ти казах за праилото,че съм забравил да го сложа,като го сложа ще съобщя 

България Над Всичко !
- Аматьор
- Ник в играта: strikeback
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предлагам да се напише правило за ползването на микрофона от саймън, защото половината казват, че не може, другите, че може.
Другото предложение е да се забрани даването на команди от други надзиратели с цел подвеждане на затворниците.
Пример: затворниците имат фрийз, а някой надзирател нарочно пише ласт дък мре.
Принципно това не е проблем, когато командата се напише в чата, но последните дни има някаква мода да се говори по микрофона, а понякога не показва кой говори и не смятам, че някой е длъжен да ви помни гласовете.
Другото предложение е да се забрани даването на команди от други надзиратели с цел подвеждане на затворниците.
Пример: затворниците имат фрийз, а някой надзирател нарочно пише ласт дък мре.
Принципно това не е проблем, когато командата се напише в чата, но последните дни има някаква мода да се говори по микрофона, а понякога не показва кой говори и не смятам, че някой е длъжен да ви помни гласовете.
- Respected
- Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
- Скайп профил: Лс
- Обратна връзка:
+simonvoice е разрешен. Разрешено е всички да говорят. Стига да не се псува и т.н.

- Respected
- Обратна връзка:
Симон може да говори по микрофона,единствено когато се чува и разбира от всички,ако това не фунционира за всички,правилото не може да се приложи и симон трябва да пише командата!
А относно другото,останалите цт-та да не пишат съм съгласен
А относно другото,останалите цт-та да не пишат съм съгласен
България Над Всичко !
- Respected
Аз искам да попитам забранено ли е това?
Да се бъркат играчите....
И ако е забранено с какво се наказва?

Да се бъркат играчите....
И ако е забранено с какво се наказва?

- Напреднал
Предлагам да се сложи правило , което гласи :
- След командата Freeez na liniq , и после се каже freeeez да си останат на линия , демек предното място да остава ! На last duck mre ако са на задната стена да не се разхождат навсякъде ,а именно мястото да остава
- След командата Freeez na liniq , и после се каже freeeez да си останат на линия , демек предното място да остава ! На last duck mre ако са на задната стена да не се разхождат навсякъде ,а именно мястото да остава

- Respected
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА това предложение.order написа:Предлагам да се сложи правило , което гласи :

- Respected
order написа:Предлагам да се сложи правило , което гласи :
Аз пък съм против.
- Respected
- Обратна връзка:
Аз също съм Против !:)
България Над Всичко !
- Новак
- Ник в играта: Devil
- Скайп профил: devil.1212
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Може да сте против, но анархията в сървъра, навежда към това правило. Биваш убит ако дори дишаш в сървъра. Нужен е поне малко адекватен надзор.
Никога не се закачаи с Дявола

- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Никъде не виждам да е добавено правилото за говоренето по микрофон. Напоследък всички почнаха да командват с микрофон и не се съобразяват, че 5 човека примерно нямат звук или не ги разбират, да не говорим, че освен Simon и останалите СТ си лафят най- спокойно. Предлагам да се забрани използването на микрофон от други играчи освен Simon и в случаи когато другите играчи не разбират/чуват Simon. да се наказва с gag (не всички флагове а само за микрофон) 

- Respected
- Обратна връзка:
Има команда +simonvoice която се пише в чата. В началото на рунда симон ако напише +simonvoice всички микрофони се заглушават освен този на СИМОН.Tony Montana написа:Никъде не виждам да е добавено правилото за говоренето по микрофон. Напоследък всички почнаха да командват с микрофон и не се съобразяват, че 5 човека примерно нямат звук или не ги разбират, да не говорим, че освен Simon и останалите СТ си лафят най- спокойно. Предлагам да се забрани използването на микрофон от други играчи освен Simon и в случаи когато другите играчи не разбират/чуват Simon. да се наказва с gag (не всички флагове а само за микрофон)

- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Просто трябва да го има като правило та когато някои злоупотреби да се знае как да бъде наказван. Плюс това дори да се заглушат всички освен Симона пак няма ефект когато играча не се разбира или пръщи или играча е без звук
- Аматьор
- Ник в играта: Crazy
- Обратна връзка:
Аз пък искам да попитам.. НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ЗАБРАНИ ГОВОРЕНЕТО ПО МИКРОФОНА?!?!?! Дори и за саймън, защото като се каже на някой да млъкне или му се направи забележка два, три пъти той продължава да говори и да пуска музика даже и кикват.
Ето демо на което 7rapera и NO FEAR си правят мохабети, при положение че другите играчи ги дразни.
http://dox.bg/files/dw?a=2d5a1875c6
Не знам за вас, но като чуя този детски глас и ме заболява главата. Дано някой нещо да направи, защото това не се трае.
А да и както каза Billy за командата +simonvoice.. тя не работи или пък аз нещо не правя правилно. Сменихме мапа станах първа саймън написах в чата +simonvoice, simonvoice, -simonvoice, даже и в конзолата го написах и нищо.
Тези пак започнаха да си говорят...
Ето демо на което 7rapera и NO FEAR си правят мохабети, при положение че другите играчи ги дразни.
http://dox.bg/files/dw?a=2d5a1875c6
Не знам за вас, но като чуя този детски глас и ме заболява главата. Дано някой нещо да направи, защото това не се трае.
А да и както каза Billy за командата +simonvoice.. тя не работи или пък аз нещо не правя правилно. Сменихме мапа станах първа саймън написах в чата +simonvoice, simonvoice, -simonvoice, даже и в конзолата го написах и нищо.

- Respected
- Обратна връзка:
Така ако някой симон,които не се разбира дори от 1 играч той е длъжен да спре да говори по микрофона,следователно ако не спре след направени забележки,и няма админ му се прави демо и той няма да бъде симон известно време. Ако има амдин и нищо не прави по въпроса също може да се направи демо и да се пусне в оплакване от смс админи.
България Над Всичко !
- Зарибен
- Ник в играта: Deathwalk
- Скайп профил: alek_92_
- Обратна връзка:
Искам да питам нещо,което от доста време ми е в главата.Значи,става въпрос за следното: разрешено ли е CT да убиват T като видят HE-граната ? защото аз съм разбрал от правилата,че HE-то се счита за оръжие (и дори съм питал главни админи дали е така и те са се съгласявали с мен(таѝна кои са :Д)) Обаче има играчи и дори СМС-админи които смятат,че HE-то не е оръжие и са ме мятали Т заради това.И така.. в краѝна сметка,убива ли се за HE-граната ? 

- Respected
- Скайп профил: nekafnikaf
- Обратна връзка:
Естествено че е оръжие след като прави dmg и може да убие пазач. Граната - оръжие, Flash/Smoke - не.

- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Обратна връзка:
Не знам как да го формулирам като предложение или въпрос .... ето и идеите ми :
8.Надзирателите имат право да убият затворник,който използва аптечката.
Пояснение: Аптечката е единствено за ранениете затворници.
Не виждам смисъл в това правило. Май се нуждае от малка редакция.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
16.Забранено е да местите оръжията, при умиране на надзирател! [Отнася се към надзирателите]
Наказва се с : Slay; При повторно нарушение се премества в отбора на затворниците.
Ще е добре да се забрани изцяло местенето на оръжия , защото има надзиратели които могат да ги поставят на недостъпни за затворниците места.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
31.Забранено е задаване на команда която не реално да бъде изпълнена ! [Отнася се към надзирателите]
Пояснение: ако е зададена команда която ви казва да застанете на леглото или мивката в килията,а вие сте трима! Следователно тази команда не може да бъде изпълнена пълноценно от всички затворници.
Наказва се с : Slay; При повторно нарушение се премества в отбора на затворниците.
32.Забранено е задаване на непосилни команди! [Отнася се към надзирателите]
Може и да се бъркам , но ми се струват еднакви тези правила.
38.Забранява се слап/слай на CT освен в случаите когато CT се крие или бави играта!
Това правило може да го добавите към правилата за администратори.
Правила за добавяне(ако искате)!
Забранено е използването на командата kill в конзолата.
Причина : Когато някой от затворниците използва тази команда , чрез която се самоубива играта му дава 2JbPacks директно.
Във вашият сървър не знам , но в повечето става.
След изтичане на FD(FreeDay) и камбаната бие сайманът е длъжен да извика конкретния играч и да му заповяда Нова команда която той трябва да изпълнява.
Причина : Самият JBMod е направен така , че след изтичане на индивидуалният FreeDay който е 120 секунди да бие камбана която сигнализира , че FD е изтекъл.
Сигурно го имате това правило прегледах ги на бързо.
Извън темата : Човекът който е писал правилата , ако може поработи малко върху българският , че куца ....
8.Надзирателите имат право да убият затворник,който използва аптечката.
Не виждам смисъл в това правило. Май се нуждае от малка редакция.

16.Забранено е да местите оръжията, при умиране на надзирател! [Отнася се към надзирателите]
Ще е добре да се забрани изцяло местенето на оръжия , защото има надзиратели които могат да ги поставят на недостъпни за затворниците места.
31.Забранено е задаване на команда която не реално да бъде изпълнена ! [Отнася се към надзирателите]
Пояснение: ако е зададена команда която ви казва да застанете на леглото или мивката в килията,а вие сте трима! Следователно тази команда не може да бъде изпълнена пълноценно от всички затворници.
32.Забранено е задаване на непосилни команди! [Отнася се към надзирателите]
Може и да се бъркам , но ми се струват еднакви тези правила.
38.Забранява се слап/слай на CT освен в случаите когато CT се крие или бави играта!
Това правило може да го добавите към правилата за администратори.
Правила за добавяне(ако искате)!
Забранено е използването на командата kill в конзолата.
Причина : Когато някой от затворниците използва тази команда , чрез която се самоубива играта му дава 2JbPacks директно.
След изтичане на FD(FreeDay) и камбаната бие сайманът е длъжен да извика конкретния играч и да му заповяда Нова команда която той трябва да изпълнява.
Причина : Самият JBMod е направен така , че след изтичане на индивидуалният FreeDay който е 120 секунди да бие камбана която сигнализира , че FD е изтекъл.
Извън темата : Човекът който е писал правилата , ако може поработи малко върху българският , че куца ....
Последно промяна от aHaJLruH на 18 Фев 2013, 17:36, променено общо 1 път.

- Respected
- Обратна връзка:
Съгласен съм с теб за 16, и 31,32 да се оправят на едно правило . Относно другите ти предложения също съм съгласен да се сложи правило: Забранено е използването на командата kill в конзолата.
България Над Всичко !
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Обратна връзка:
По принцип това си е в правилата на ЖБ мода...?aHaJLruH написа: 8.Надзирателите имат право да убият затворник,който използва аптечката.
Не виждам смисъл в това правило. Май се нуждае от малка редакция.![]()
Ами по принцип местенето на оръжия е забранено, не знам как ще ги поставят без да местят... Пак се наказват (ако се забележи или някой съобщи за провинението)aHaJLruH написа: 16.Забранено е да местите оръжията, при умиране на надзирател! [Отнася се към надзирателите]
По принцип дава по 3 жп, но ако не се лъжа има плъгин, който забранява килл в конзолата... Но както и да е скоро се предполага, че ще има нов мод.aHaJLruH написа: Забранено е използването на командата kill в конзолата.
Не съм сигурна дали го има правилота, но по принцип се вика играча след изтичането на фд. Аз предлагам да се сложи /arrest (като посочим някого), така го връща в килията като обикновен затворник след изтичане на фд-то.aHaJLruH написа: След изтичане на FD(FreeDay) и камбаната бие сайманът е длъжен да извика конкретния играч и да му заповяда Нова команда която той трябва да изпълнява.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик: