Предложение за лека редакция на Team Trasnfer плъгина в JB

Тук ще се местят старите теми

Подкрепяте ли предложението?

Да!
21
84%
Не!
4
16%

Общо гласове: 25

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за лека редакция на Team Trasnfer плъгина в JB

Мнение от HuliganaKuncho »

Предлагам, след като един администратор премести някой от Т към СТ, на този Т да му излиза меню в което може за 5 секунди да реши дали иска да е СТ или не. Доста често ми се случва да ме мятат към СТ, без дори да искам, ако се върна Т ще чакам целия рунд, тъй като не ми се чака, защото повечето пъти влизам за по 1-2 рунда, играя СТ. Мисля, че ще е добре ако излиза меню от вида: "Желаете ли да бъдете прехвърлен към СТ?"; Да; Не; и таймер към менюто към около 5-6 сек., за да не се злоупотребява.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: onstyle
Скайп профил: mydarkdesire2
Обратна връзка:

Re: Предложение за лека редакция на Team Trasnfer плъгина в

Мнение от onstyle »

Аз съм напълно съгласен стига Кракса да може да го направи :)
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: TheMaster =]
Скайп профил: noname_hakera
Обратна връзка:

Мнение от TheMaster »

Да и аз съм съгласен, защото и мен редовно ме хвърлят в най-интересната част от играта...
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: U.S.S. Voyager
Скайп профил: nikostay1
Обратна връзка:

Мнение от U.S.S. Voyager »

Кунчо това е по мое мнение най-доброто ти предложение наистина ще е много добре така да се прави, защото не рядко се е случвало да метна някой СТ, които не иска и така ще е много по-добре. Аз съм напълно за. :cheers:
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Zwitter
Скайп профил: riseto_96
Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Аз давам огромно ЗА ако може да се направи,защото често ми се случва да метна някой CT и после да ми се сърди (хаха),защото не е искал например,а когато питам дали някой иска CT се започва голямото спамене и става гадно..Така ще е много по-добре :)
Изображение
Офтопик:
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - на 9 сам но изглеждам като 14 годи6
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

И аз съм ЗА. Тук е написано всичко
Zwitter написа:Аз давам огромно ЗА ако може да се направи,защото често ми се случва да метна някой CT и после да ми се сърди (хаха),защото не е искал например,а когато питам дали някой иска CT се започва голямото спамене и става гадно..Така ще е много по-добре :)
Изображение
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Qvkata DLG »

И аз също съм за ! Като не бях смс-админ само ме мятах без да искам за това ще е хубаво да се направи това !
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

onstyle написа:Аз съм напълно съгласен стига Кракса да може да го направи :)
Ако той има затруднение с плъгина, ще му помогна и ще го направим, стига да се одобри.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: LLyanfys^_X
Скайп профил: ЛС!
Обратна връзка:

Мнение от high »

ЗА!, причините са изредени по-отгоре.
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

Аз пък съм против. Просто не ми допада идеята... Ако пък няма достатъчно искащи, които да бъдат прехвърлени цт? Или се "изчерпат" така да се каже ( например..все от 20 ще се намерят цтта, но ако не спазват правилата и не остане кой, какво правим ?)?
Офтопик:
Нищо лично, това си е мое мнение...надявам се да не ме нападате, само защото е по-различно от вашето.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Ками написа:Аз пък съм против. Просто не ми допада идеята... Ако пък няма достатъчно искащи, които да бъдат прехвърлени цт? Или се "изчерпат" така да се каже ( например..все от 20 ще се намерят цтта, но ако не спазват правилата и не остане кой, какво правим ?)?
Офтопик:
Нищо лично, това си е мое мнение...надявам се да не ме нападате, само защото е по-различно от вашето.
Не бой се мамо - аз съм. Не мислиш ли че от тези 20 СТ, 6-7 знаят правилата и могат да ги упражняват. На тези 6-7 може би им е писнало да са СТ?
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

HuliganaKuncho написа:
Ками написа:Аз пък съм против. Просто не ми допада идеята... Ако пък няма достатъчно искащи, които да бъдат прехвърлени цт? Или се "изчерпат" така да се каже ( например..все от 20 ще се намерят цтта, но ако не спазват правилата и не остане кой, какво правим ?)?
Офтопик:
Не бой се мамо - аз съм. Не мислиш ли че от тези 20 СТ, 6-7 знаят правилата и могат да ги упражняват. На тези 6-7 може би им е писнало да са СТ?
Еми да, нали идеята е да се дава шанс на всеки...а когато не се справят...и не достигнат 1-2 :? Окей, няма да споря...едва ли мнението ми ще повлияе на това на хората, които отговарят за сървъра.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Zwitter
Скайп профил: riseto_96
Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Офтопик:
Ами то,когато някой не иска да е CT се маха и сега,няма как да задължиш даден играч да е CT..Досега,от както съм помощник админ,никога сървъра не е оставал без искащи да са CT и така част от тях си знаят задълженията и се справят добре :) Не мисля,че трябва да се притесняваме за това дали ще искат да са CT-тата.. :coffee:
Изображение
Офтопик:
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - на 9 сам но изглеждам като 14 годи6
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Feal.BG »

Наскоро изучавах един термин, който гласеше, че 75% от хората се съгласяват с останалите, а останалите 25% се развиват и заемат по-горния курс на развитие. Ако всички тъпчем на едно място, то няма как да се развиваме. Казвам това, за да не започнат моменталните нападки относно вота ми.
Аз смятам, че за момента няма голяма нужда от подобен тип плъгин. Достатъчен е моментния им набор. Всеки заслужава шанс да се изяви, но често не го получава от първия път. Прехвърлят се най-редовните потребители, които имат опит с дадения мод и правилника му. Ако просто не можете да изчакате един рунд, ако бъдете преместени, хубаво ще играят такива, които не са наясно с правилата ще има постоянни убийства, за които ще се създаде спам до небето. Имало в пъти, в които не съм искал дари аз да играя към надзирателите, но един трябва да застане начело и да научи новите потребители на нещо. Предложението си има плюсове, но си има и минути. Моя вот е на кръстопът, но няма до има такъв. Всичко е във вашите ръце.

Поздрави,
Feal.BG!
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Както казахте предложението си има плюсове и "минути". Но щом вота Ви е "на кръстопът", защо пишете в темата? Надявате се някой да ви опъти към решение?
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: famozen
Обратна връзка:

Мнение от famozeN »

Смятам, че плъгина е безмислен и ще товари и без това натоварената машина хостваща джейлбрейка. Просто ако некой нежелае да е КТ да предопреди в началото на мапа преди админите да почнат да мятат и готово. Против :)
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Не мисля, че 90% от хората тук са наясно, кое би натоварило машината и кое не. Тази нова добавка, нито ще представлява нов плъгин, нито някакви безкрайно тежки модули. Новата добавка ще представлява 20~25 реда код в 300-400тния код на плъгина за transfer, като няма никаква опасност да товари дори малко!
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”