1. fondos и nZero
2. Ip - би трябвало да ги знаете
3. псуваха се на админ чата
4.
Не знам дали и какви ще са "последствията", но се надявам да има някакви.
Мацката (поне така се представяш в сървъра) първото, което е научи значението на думата "псуване".От обида и псуване, разликата е огромна.Другото което е фондос е един от малкото, който уважавам и на който му имам пълно доверие, това че сме се ОБИЖДАЛИ, неозначава че найстина няма разбиране помежду ни.Има и още нещо, незнам дали сме засегнали, някой и силно се надявам, че и ти се се засегнала от това, но всичко е било на админ чата. Айде със здраве и другия път те съветвам да направиш разлика от обида и псуване.
Не знам кво сте се обиждали и къде,но пределно ясно знаете правилата,че не трябва да има такива неща,като сте искали да си пишете такива неща,да си ги бяхте писали на amx_psay,не сте само вие адмии вътре че да виждате админ чата,така че ще си понесете наказанията,който ще видим какви ще са ;)
Правилата са си правила,няма значение да ли е на шега или не вие сте длъжни да ги спазвате било то дали си обикновен играч или админ в дадения сървър после мрънкате,защо нямате права и за какво сте отстранени повече да не виждам такива глупости от ваша страна !